Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 14 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Биогайа Продентис Пробиотични таблетки за смучене при афти, кариеси и възпаления в устната кухина х10 броя

Код: 021587 
тегло: 0.030 кг
(36 глас/а)
-10%
Цена:11.03лв.
(12.25лв.)
Уведоми при наличност

Biogaia Reuteri Prodentis Probiotic Lozenges представлява специално създаден пробиотик, под формата на свежи таблетки за смучене, който се прилага за добро здраве и хигиена на устната кухина. Пробиотичните таблетки Биогая Реутери Продентис се прилагат при различни проблеми и възпаления в устната кухина, като афти, афтозен стоматит, възпалени, чувствителни и/или кървящи венци, при предразположеност към кариеси, при зъбна плака, както и при наранявания на венците, причинени от носене на зъбни протези. Биогая Продентис пробиотик потиска развитието на патогенните микроорганизми и бактериите, които причияват кариеси, лош дъх, зъбна плака, както и гингивити и периодонтити. Пробиотичните таблетки действат противовъзпалително, намаляват неприятните симптоми и оплаквания свързани с възпалението, намаляват кървенето на венците и възпират натрупването на плака. Пробиотичните таблетки Биогая Реутери Продентис възвръща баланса на устната микрофлора, подобрява здравето а устната кухина и влияе директно върху имунната система. Биогая Продентис съдържа Lactobacillus reuteri Prodentis, който представлява специален комплекс от два патентовани пробиотични щама (ATCC 55730 и ATCC PTA 5289). Lactobacillusreuteri Prodentis се среща като нормална флора в човешкия организъм и е добре адаптиран да преживява в него. Lactobacillus reuteri Prodentis е пробиотик с доказана и добре документирана полза за здравето в много области. Пробиотиците Биогая са с доказана ефективнст и абсолютна безопасност, като могат да се употребяват от деца и възрастни, както и бременни и кърмещи жени. Пробиотичните таблетки Биогайа Реутери Продентис са с приятен ментов вкус и охлаждащ ефект.


Внимание:


Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Съхранявайте при температура под 25 градуса по Целзий.

Състав на Биогайа Продентис Пробиотични таблетки за смучене при афти, кариеси и възпаления в устната кухина х10 броя


1 таблетка съдържа минимум 200 милиона живи L. Reuteri Prodentis.

Пълнител (изомалт), хидрогенирано растително масло, ментол, ментово масло и подсладител (сукралоза). С подсладители.

Lactobacillus reuteri Prodentis са собствени патентовани от BioGaia пробиотични бактерии – комбинация от два щама (ATCC 55730 и ATCC PTA 5289). Lactobacillusreuteri Prodentis се среща като нормална флора в човешкия организъм и е добре адаптиран да преживява в него. Lactobacillus reuteri Prodentis е пробиотик с доказана и добре документирана полза за здравето в много области.

Начин на употреба на Биогайа Продентис Пробиотични таблетки за смучене при афти, кариеси и възпаления в устната кухина х10 броя


1-2 таблетки Биогая Реутери Продентис Пробиотични таблетки за смучене дневно – сутрин и/или вечер след измиване на зъбите.
За предпочитане да се прилага след миене на зъбите. Оставете таблетката бавно да се разтвори в устата.

Другите също купуват

Всичко от BioGaia