Виж
количката

0

Пробиен ФемиФлора Синбиотик за нормална вагинална флора / Probien FemiFlora x20 капсули - Fortex

Код: 021493 
тегло: 0.060 кг
(32 глас/а)
-15%
Цена:13.81лв.
(16.25лв.)
Уведоми при наличност

Описание на Пробиен ФемиФлора Синбиотик за нормална вагинална флора / Probien FemiFlora x20 капсули - Fortex


 

Пробиен ФемиФлора е хранителна добавка, предназначена за подпомагане възстановяването на естествената вагинална флора на жените. Пробиен ФемиФлора е уникална комбинация от пробиотици и пребиотик, притежаваща изключително благоприятстващи действия: подобрява и регулира вътрешния микробен баланс на стомашно-чревния тракт, потиска развитието на болестотворни бактерии, осигурява правилно и ефективно храносмилане, допринася за елиминиране на чревни неразположения, съдейства за намаляване на холестрола, притежава силен имуномодулиращ ефект, повишава устойчивостта на организма срещу алергии и намалява нежеланите ефекти при антибиотична терапия. Синбиотикът може да се приема от бременни, кърмещи и жени в менопауза.


Внимание


Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да се съхранява на сухо и рпохладно място, недостъпно за деца.
Продуктът не е заместител на пълноценното хранене.

 

 

Fortex е изцяло български производител на хранителни добавки и здравна козметика, фокусиран върху зддравето на хората. За да разгледате останалите предложения от Фортекс, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Пробиен ФемиФлора Синбиотик за нормална вагинална флора / Probien FemiFlora x20 капсули - Fortex


 

В 1 капсула се съдържа:

Пребиотичен комплекс: 
Пектин 250mg, Инулин 50mg

Пробиотици: Лактобацилус Ацидофилус (Lactobacillus acidophilus) 2 млрд. cfu*, Лактобацилус Рамнозус (Lactobacillus rhamnosus) 1 млрд. cfu*, Лактобацилус Гасери (Lactobacillus gasseri) 1 млрд. cfu*

Витамини: Фолиева киселина (Витамин В9) 400μg, Витамин D (холекалциферол) 10µg

Начин на употреба на Пробиен ФемиФлора Синбиотик за нормална вагинална флора / Probien FemiFlora x20 капсули - Fortex

 

Прпеоръчителна дневна доза - 1 капсула, приета с достатъчно количество вода, по възможност сутрин.
Пробиен ФемиФлора може да се приема от бременни, кърмещи и от жени в менопауза.

Другите също купуват

Всичко от Fortex

Другите също купуват

Всичко от Fortex