Виж
количката

0

Профертил: името на мъжкото репродуктивно здраве


Дата: 23 Яну 2017


 

Подобрява всички параметри на качеството на семенната течност, необходими за успешно зачеване и здрава бременност
 


В миналото, при липса на бременност след много опити, изводът винаги е бил инфертилитет. Традиционно, това се е смятало за женски проблем. Което е погрешно. Днес знаем, че в 50% от случаите причината е сперматозоиди, които не достигат целта. Но пониженото качество на спермата не означава задължително, че мъжът не може да има деца. Инфертилните мъже могат да имат ерекция. Импотентните мъже могат да имат деца.

Инфертилитетът е свързан със стигма. Това е тема, която мъжът избягва, когато е засегнат. Това тормози съзнанието му, особено когато вярва, че нищо не може да направи. Ситуацията е сериозна, но има надежда. Днес има начини да се „размърдат“ сперматозоиди. Решението в случая е PROfertil®. Благодарение на патентованата комбинация от осем хранителни съставки, продуктът работи като фитнес център за сперматозоиди.


Мъжкият инфертилитет се определя като неспособността мъжът да има деца. Субфертилният мъж има само понижена способност да има деца. Ако след 12 месеца опити за дете, желаният резултат не е постигнат, мъжът може да е субфертилен. Той няма никаква причина да избягва тази тема. Има PROfertil®. Той може да направи нещо по въпроса.


PROfertil® е храна за специални медицински цели. Наличен в опаковки от 60 капсули (за един месец) и 180 капсули (за три месеца).

www.profertil.eu

Произведен в Германия за Lenus Pharma GesmbH Vienna/Austria

Вносител/Дистрибутор                                                                      

A&D Pharma България

тел: 02 810 3949; факс: 810 39 93