Виж
количката

0

Бриз Хранителна добавка за здравето на простатата x56 капсули

Код: 106154 
тегло: 0.080 кг
(51 глас/а)
-15%
Цена:30.73лв.
(36.15лв.)
Уведоми при наличност

Бриз е растителна хранителна добавка, която предлага на мъжете това, което търсят - бързи резултати за по-добро здраве на простатата и по-добър живот. Бриз е екстракт от соя, който революционно променя качеството на живот на мъжете. Той се произвежда чрез уникален процес на ферментация, който повишава бионаличността на полезната активна съставка, извлечена от соята. Ефектът на Бриз може да бъде усетен още през първия месец на използване, подарявайки на мъжете желаното облекчение през деня и особено през нощта. С Briz получавате решение за досадните уринарни симптоми на доброкачествената хиперплазия на простатата, мъжете си възвръщат желаното спокойствие през деня и през нощта.
 


Доброкачествената хиперплазия на простатата (ДХП) представлява увеличение на простатната жлеза. Това е често явление при мъжете и причинява значителен дискомфорт. Уринарните проблеми при ДХП засягат около 50% от мъжкото население над 50 години и над 70% от мъжкото население над 70 години. Това са милиони мъже, които страдат от симптоми на долния уринарен тракт през дълъг период от живота си, като например: необходимост да се уринира няколко пъти през деня и особено през нощтаболка и парене при уриниранечувство на нужда за уриниране, дори след като струята е спрялапозиви за незабавно уриниране през деняслаба и тънка струя на уринатазатруднения при спиране на уринирането. Ако не се лекува, увеличаването на простатната жлеза може да притисне напълно уретрата и да доведе до задържане на урина, камъни в бъбреците, кръв в урината и чести инфекции на уринарния тракт. Препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, ако имате някои от изброените симптоми. Можете да си направите тест за оценка на състоянието на простата - Международен простатен симптоматичен индекс (IPSS), за да разберете колко тежки са симптомите ви.

 

Внимание:


Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.
Не превишавайте препоръчителната доза.

 

Se-cure Pharmaceuticals е биотехнологична компания, която създава висококачествени продукти, разработени на разработването на терапевтични решения от растителни източници с акцент върху безопасността при употреба. За да разгледате останалите предложения от Секюр Фармацевтикалс моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Бриз Хранителна добавка за здравето на простатата x56 капсули

 

Всяка капсула съдържа: SC012 (ферментирал екстракт от соя): 400 mg; Капсула (желатин): 100 mg.

Начин на употреба на Бриз Хранителна добавка за здравето на простатата x56 капсули

 

Два пъти дневно, една капсула - сутрин и една вечер.