Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 12 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Naturpharma Прокселан супозитории 2грама х10 броя

Код: 270513 
тегло: 0.050 кг
(38 глас/а)
-15%
Цена:17.84лв.
(20.99лв.)
Уведоми при наличност

Proxelan представлява специално създадено медицинско изделие от Naturpharma под формата на супозитории за ректално приложение, предназначено за мъже, страдащи от остър или хроничен простатит и при доброкачествена простатна хипертрофия. Прокселан съдържа комплекс от прецизно подбрани екстракти и съставки, които имат омекотяващо и успокояващо действие. Прокселан действа противооточно, противовъзпалително, антиоксидантно и антибактериално. Прокселан е регистриран като медицинско изделие за лечение на аналния канал при наличието на конгенстивни състояния, свързани с простатит и доброкачествена простатна хипертрофия.

 

Внимание:


Не използвайте продукта при свръхчувствителност към някоя от съставките.
Консултирайте се с лекар преди да използвате продукта, заедно с други лекарства и медикаменти за ректална употреба.
При продължителна употреба продуктът може да причини сенсибилизация. Ако това се случи, спрете лечението и се консултирайте със специалист, който да ви назначи подходяща терапия.
Ако се появят други нежелани реакции, веднага информирайте вашия лекар или фармацевт.
Избягвайте контакт с очите и не поглъщайте продукта.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина при температура между 4 и 25 градуса.
Срокът на годност на продукта важи при правилно съхранение.
Не използвайте продукта след изтичане срока на годност, или ако опаковката е отворена или нарушена.
Медицинските изделия не трябва да се изхвърлят в боклука или канала.
Попитайте вашия фармацевт как да унищожите медицинските изделия, които не се ползват.


Тиквени семки, азиатска центела, босвелия, хеликрисум, витамин Е ацетат, масло от чаено дърво, натриева сол на хиалуронова киселина, полусинтетични глицериди


Препоръчва се поставянето на 1 супозитория дневно в ануса, за предпочитане вечер преди лягане. 
При хроничен простатит се използва тази дозировка в продължение на 10 дни, след което се поставя по 1 свещичка през ден за следващите 20 дни. 
При доброкачествена простатна хипертрофия се поставя по 1 свещичка за неограничен период. Продължителността на лечение зависи от тежестта на заболяването и повлияването на симптомите.
Измивайте добре ръцете си преди и след употребата на продукта.

Другите също купуват

Всичко от Naturpharma