Виж
количката

0

Aroma Defence Силиконова гривна - спирала против насекоми х1 бр

Код: 013947 
тегло: 0.100 кг
(18 глас/а)
-20%
Цена:3.08лв.
(3.85лв.)
Уведоми при наличност

Aroma Defence Silicone Coil Band представлява водоустойчива гривна от силикон, напоена с натурални масла от цитронела и евкалипт, която Ви предпазва от непрриятните насекоми, като комари, кърлежи, мухи и др., в продължение на 5-7 дни. Терпените в маслото от цитронела, отблъскват насекомите, заради парализиращото си действие. Гривната е чудесно средство за употреба на открито при спорт, отдих, пикник, лов, риболов и в закрити помещения - дома, офиса, училището.

 

Продукта се предлага в 4 цвята - лилав, зелен, син и червен. При направата на поръчка напишете в коментар желания цвят.

 

Внимание:

 

Да се избягва контакт с очите и кожата.

Да се пази далеч от достъп на деца.

Да се съхранява далече от напитки и храни за хора и животни.

При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже опаковката или етикета.

При контакт с очите да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ.

Да се съхранява само в оригиналната опаковка.

 

 

За да разгледате останалите предложения от Ningbo Haishu Kinven Business, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение във всяка една аптека Ремедиум е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Aroma Defence Силиконова гривна - спирала против насекоми х1 бр:

 

Силикон, напоен с натурално масло от Цитронела и Евкалипт

Начин на употреба на Aroma Defence Силиконова гривна - спирала против насекоми х1 бр:

 

Поставете гривната на Вашата или на детето китка, глезен или закачете на дръжките на чантата, на детската количка, над детското креватче.