Виж
количката

0

Aroma Defence Неопренена гривна против насекоми с 2 активни пълнителя

Код: 015601 
тегло: 0.100 кг
(15 глас/а)
-20%
Цена:3.35лв.
(4.19лв.)
Уведоми при наличност

Aroma Defence Wristband with 2 Active Pellets представлява водоустойчива гривна от неопрен с 2 активни пълнителя, с натурални масла от цитронела, здравец, лавандула и мента, която Ви предпазва от непрриятните насекоми, като комари, кърлежи, мухи и др., в продължение на 30дни. Терпените в маслото от цитронела, отблъскват насекомите, заради парализиращото си действие. Гривната е чудесно средство за употреба на открито при спорт, отдих, пикник, лов, риболов и в закрити помещения - дома, офиса, училището.

 

Внимание:

 

Да се избягва контакт с очите и кожата.

Да се пази далеч от достъп на деца.

Да се съхранява далече от напитки и храни за хора и животни.

При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже опаковката или етикета.

При контакт с очите да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ.

Да се съхранява само в оригиналната опаковка.

 

 

За да разгледате останалите предложения от Ningbo Haishu Kinven Business, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение във всяка една аптека Ремедиум е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Aroma Defence Неопренена гривна против насекоми с 2 активни пълнителя:

 

Неопрен, масло от цитронела (лимонена трева), здравец, лавандула и мента. 100% натурален състав.

Начин на употреба на Aroma Defence Неопренена гривна против насекоми с 2 активни пълнителя:

 

Изкарайте пълнителя от целофановата опаковка и го поставете в джоба на гривната. Поставяйте гривната с пълнителя нагоре на Вашата или на китката на детето, глезен или закачете на дръжките на чантата, на детската количка, над детското креватче.