Виж
количката

0

Bros Аерозол против комари и кърлежи х90 мл

Bros Аерозол против комари и кърлежи х90 мл
Код: 254440 
тегло: 0.100 кг
(12 глас/а)
Цена:6.79лв.
Уведоми при наличност

Bros Aerosol представлява аерозол против комари и кърлежи, който ефективно отблъсква насекомите в продължение на 8 часа. Спреят ефективно отблъсква комарите, включително и тропическите до 8 часа, кърлежи до 4 часа и черни мухи до 6 часа.

 

Внимание:

 

Само за външна употреба.

Да не се прилага при деца под 12 години.

Да не се прилага върху наранена или раздразнена кожа.

Избягвайте контакт с лигавици и очите!

Прилагайте най-много 2 пъти на ден върху лицето, шията и откритите части на ръцете и краката.

Против кърлежи се намазва кожната повърхност в близост с крачолите, маншетите и яката, за да се предотврати влизане на кърлежи под дрехите.

Да не се пръска директно върху лицето.

Преди ядене, пиене и пушене ръцете да се измият.

Когато биоцидът се прилага на закрито, по време и след пръскането помещенията трябва да се проветрят добре.

Изпирайте напръсканите дрехи!

Измивайте напръсканата кожа с вода и сапун!

Мерки за първа помощ:

Осигурете достъпа на свеж въздух.

Измийте очите с вода, кожата - с вода и сапун!

Свържете се с лекар при поглъщане или спешен случай!

Третирайте остатъците от продукта и празния контейнер като домакински отпадъци!

 

 

За да разгледате останалите предложения от Bros / Брос, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение във всяка една аптека Ремедиум е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Bros Аерозол против комари и кърлежи х90 мл:

 

Активното вещество: N,N-диетил-м-толуамид (DEET) 30% (30 гр./100 гр.)

Начин на употреба на Bros Аерозол против комари и кърлежи х90 мл:

 

Задръжте 15 см от напръсканата повърхност и я нанесете върху дрехите и кожата, изложени на ухапване.

Нанася се малко количество, достатъчно да омокри участъците от кожата, които трябва да бъдат защитени.

При обработка на лицето и врата, продуктът първо се пръска върху ръката и след това се нанася внимателно, без да се засягат очите и устата.

Безопасен за естествени тъкани, да не се прилага върху синтетични и кожени материали, да не се пръска по пластмасови, лакирани, боядисани повърхности и по часовници.  

Другите също купуват

Всичко от Bros

Другите също купуват

Всичко от Bros