Виж
количката

0

Bros Елекрически изпарител + течен пълнител против комари

Bros Елекрически изпарител + течен пълнител против комари
Код: 254444 
тегло: 0.100 кг
(10 глас/а)
Цена:10.89лв.
Уведоми при наличност

Bros Electric Vaporizer with Liquid Filler представлява електрически изпарител и течен пълнител с цел контрол на комарите и защита на помещението от насекоми, влизащи от вън. Има действие дори и при отворени прозорци и включено осветление. Всеки пълнител защитава на помещения до 20 квадратни метра за 60 нощи при използване около 8 часа на ден. Оптимална защита след 30 мин от включването му. Изпарителят може да работи и с таблетки  с форма на плочки.

 

Внимание:

 

След приключване на работата по обслужването на електрофумигатора, измийте ръцете си.

Използвайте електрофумигатора при отворени прозорци.

Ако се прилага в затворено помещение, след приключване на фумигацията , старателно проветрете помещенията.

Не покривайте изпарителя.

По време на работа на електрофумигатора не го докосвайте с мокри ръце и метални предмети.

Силно токсичен за водни организми, може да причини дълготрайни неблагоприятни ефекти във водна среда.

Да се пази далеч от достъп на деца.

Да не се изпуска в канализация.

При поглъщане незабавно да се потърси медицинска помощ и да се покаже опаковката или етикета.

Да не се допуска изпускане в околната среда.

Вижте специалните инструкции за безопастност върху опаковката!

 

За да разгледате останалите предложения от Bros / Брос, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение във всяка една аптека Ремедиум е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Bros Елекрически изпарител + течен пълнител против комари:

 

Активно вещество - Есбиотрин.

Начин на употреба на Bros Елекрически изпарител + течен пълнител против комари:

 

Пълнителя се изважда от опаковката и се поставя в процепа на електрофумигатора. Включете електрофумигатора в електрическата мрежа - 230 V. Активното вещество се изпарява от топлината, излъчвана от затопленото устройство. Смяната на течния пълнител става при изключен от тока електрофумигатор.

Другите също купуват

Всичко от Bros

Другите също купуват

Всичко от Bros