Виж
количката

0

Bros Sensitive Лосион против комари х50 мл

Код: 268312 
тегло: 0.100 кг
(9 глас/а)
-20%
Цена:4.31лв.
(5.39лв.)
Няма наличност
Уведоми при наличност

Bros Sensitive Mosquito Lotion представлява лосион против комари и кърлежи, за чувствителна кожа, който ефективно отблъсква насекомите в продължение на 6 часа. Може да се прилага при деца над 1гонина. Благодарение на съдържанието на D-пантенол, лосиона овлажнява, стяга и подхранва кожата.

 

Внимание:

 

Само за външна употреба.

Да не се прилага върху наранена или раздразнена кожа.

Избягвайте контакт с лигавици и очите!

Прилагайте най-много 2 пъти на ден върху лицето, шията и откритите части на ръцете и краката.

Против кърлежи се намазва кожната повърхност в близост с крачолите, маншетите и яката, за да се предотврати влизане на кърлежи под дрехите.

Да не се пръска директно върху лицето.

Преди ядене, пиене и пушене ръцете да се измият.

Когато биоцидът се прилага на закрито, по време и след пръскането помещенията трябва да се проветрят добре.

Изпирайте напръсканите дрехи!

Измивайте напръсканата кожа с вода и сапун!

Мерки за първа помощ:

Осигурете достъпа на свеж въздух.

Измийте очите с вода, кожата - с вода и сапун!

Свържете се с лекар при поглъщане или спешен случай!

Третирайте остатъците от продукта и празния контейнер като домакински отпадъци!

 

 

За да разгледате останалите предложения от Bros / Брос, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение във всяка една аптека Ремедиум е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Bros Sensitive Лосион против комари х50 мл:

 

Активно вещество: D-пантенол

Начин на употреба на Bros Sensitive Лосион против комари х50 мл:

 

Разклатете преди употреба. Напръскайте на разстояние около 15 см. За да нанесете по лицето и шията, първо напръскайте върху ръцете и след това нанесете внимателно като избягвате зоната около очите и устата.
Прилагането да се извърши от възрастен човек.

 

Другите също купуват

Всичко от Bros

Другите също купуват

Всичко от Bros