Виж
количката

0

KRKA Септа Назал Спрей за деца при възпаление на носната лигавица х10 мл

СЕПТАНАЗАЛ СПРЕЙ ДЕЦА 10МЛ
Код: 025476 
тегло: 0.020 кг
(7 глас/а)
Цена:6.25лв.
Няма наличност
Уведоми при наличност

KRKA Septa Nazal for Children представлява спрей за нос за деца, съдържащ силометазолин хидрохлорид и декспантенол, който спомага за намаляване отока на ностата лигавица при ринит и за подпомагане зарастването на лезии по назалната лигавица и съседните кожни участъци. KRKA Септа Назал Спрей се прилага и за облекчаване на неалергично възпаление на ностана лигавица, както и за нарушено дишане през носа след назална хирургична операция. Не съдържа консерванти.


Внимание:

 

Преди употреба прочетете внимателно листовката на продукта, възможните нежелани реакции, противопоказания, взаимодействия и предупреждения.
Съхранявайте далеч от деца и пряка слънчева светлина.
Не използвайте след изтичане на крайния срок.

 

 

 

Krka е една от водещите генерични фармацевтични компании в света с адрес на управление в Словения. За да разгледате останалите предложения от Крка, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на KRKA Септа Назал Спрей за деца при възпаление на носната лигавица х10 мл:

 

Активните субстанции са: ксилометазолин хидрохлорид и декспантенол.
Всяко впръскване от спрея за нос, разтвор съдържа 0.5 mg ксилометазолин хидрохлорид и 50 mg декспантенол.
Едно впръскване (0.1 ml от спрея за нос, разтвор) съдържа 0.05 mg ксилометазолин хидрохлорид и 5.0 mg декспантенол.
Другите съставки (ексципиенти) са: калиев дихидроген фосфат, динатриев фосфат, додекахидрат и вода, пречистена.

Начин на употреба на KRKA Септа Назал Спрей за деца при възпаление на носната лигавица х10 мл:

 

Първо отстранете предпазната капачка от спрея.
Преди първата употреба или ако спреят не е използван продължителен период от време, натиснете пулверизатора на спрея няколко пъти до получаването на фин спрей.
Поставете наконечника в ноздрата, в максимално вертикално положение и натиснете пулверизатора веднъж. Внимателно вдишайте през носа докато впръсквате. Ако е необходимо, повторете процедурата за другата ноздра.
След всяка употреба избърсвайте наконечника с хартиена кърпичка и поставяйте обратно предпазната капачка.
Продължителната употреба или употребата на по-високи дози на това лекарство може да доведе до хронично подуване и възможно изтъняване (увреждане) на носната лигавица. 
Пациентите с повишено вътреочно налягане (глаукома), особено тясноъгълна глаукома, трябва да се консултират с лекар преди употребата на това лекарство.
Употреба при деца
Препоръчителната доза при деца на възраст от 2 до 6 години е едно впръскване във всяка ноздра до 3 пъти на ден, ако е необходимо. Винаги трябва да се консултирате с лекар относно продължителността на лечението при деца.

Другите също купуват

Всичко от Krka

Другите също купуват

Всичко от Krka