Виж
количката

0

Scholl Velvet Smooth Презареждаща Електрическа пила за пети за суха и мокра кожа

Scholl Velvet Smooth Презареждаща Електрическа пила за пети за суха и мокра кожа
Код: 025231 
тегло: 0.300 кг
(31 глас/а)
Цена:71.45лв.
Уведоми при наличност

Scholl Velvet Smooth Wet & Dry Rechageable Foot File представлява електрическа пила за пети, която отстранява загрубялата и мъртва кожа както на суха, така и на мокра кожа и осигурява кадифено гладки и меки пети. Продуктът е създаден от специализираната в грижата за краката марка Шол и е изключително практичен и удобен за използване. Той предлага перфектни и дълготрайни резултати, само след няколко минути употреба. Въртящият накрайник притежава микро-абразивни частици, които елиминират загрубялата кожа, без да нараняват стъпалата. Продуктът е подходящ за употреба дори под душа. Преди употреба се увереде, че сте заредили електрическата си пила за стъпала. След употребата на пилата, петите са идеално меки и гладки, като след педикюр.
 

 

Внимание

Използвайте само в зоната на петите.
Не използвайте по други части от тялото.
Съхранявайте далече от деца.
Не обработвайте една и съща зона повече от 3-4 секунди.
Не използвайте, ако кожата получи алергична реакция или е подута.
Не използвайте на ранена кожа.
Този уред не може да се използва от диабетици или хора със слаба циркулация на кръвта.
По време на употреба, пазете уреда от контакт с коса или дрехи.


Scholl - марка с дългододишни традиции и опит, насочени към цялостната грижа за краката. За да видите и останалите предложения от Шол, моля кликнете
тук.
В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Съдържание на Scholl Velvet Smooth Презареждаща Електрическа пила за пети за суха и мокра кожа

 

електрическа пила, абразивен въртящ накрайник, 4 батерии AA, защитен капак.

Начин на употреба на Scholl Velvet Smooth Презареждаща Електрическа пила за пети за суха и мокра кожа

 

При използване за първи път, внимателно прочетете всички предпазни мерки и след това заредете напълно пилата преди употреба.

Зареждане на пилата:

Свържете USB кабела с щепсела и включете към електрическата мрежа.Точките на пилата трябва да съвпадат с тези на поставката за зареждане.Заредете напълно уреда.По време на зареждане, зелената светлина ще мига.Когато е напълно заредена пилата, индикаторът ще свети постоянно в зелено.След това, изключете поставката за зареждане от контакта.


Редовната употреба:

Уверете се, че ролковата глава е захваната стабилно в уреда.Не включвайте уреда преди да сте поставили ролковата глава.Включете и изберете между ниска и висока степен на работа, като натиснете съответните бутони, изобразени на дръжката.Внимателно плъзнете абразивната глава по загрубелите участъци и продължете, докато не се достигне желаното ниво на мекота.Пилата за крака ще спре, ако натискът е твърде силен.Не обработвайте една и съща зона повече от 3 - 4 секунди при едно прилагане.Изключете уреда.Изплакнете и подсушете краката, за да се отстрани мъртвата кожа.След процедурата нанесете хидратиращ крем за крака.След като сте изключили пилата, я изплакнете с течаща вода.Подсушете я с чиста кърпа.Заменете абразивната глава, когато стане по-малко ефективна.Абразивната глава се препоръчва само за този уред.Извадете я и подменете с нова.След захабяване покритието на ролката, използвайте резервните глави "Velvet Smooth Wet & Dry".

Другите също купуват

Всичко от Scholl

Другите също купуват

Всичко от Scholl