Виж
количката

0

Theresienoil Herb Oil / Терезиенойл Билково масло при белези, рани и изгаряния x15мл

Код: 017112 
тегло: 0.030 кг
(38 глас/а)
-15%
Цена:49.34лв.
(58.05лв.)
Уведоми при наличност

Описание на Theresienoil Herb Oil / Терезиенойл Билково масло при белези, рани и изгаряния x15мл

 

Билковото масло Терезиенойл е изцяло натурален, лечебен продукт на билкова основа, който облекчава болка, причинена от тежки изгаряния, успокоява сърбежа в резултат на алергични реакции и лекува трудно зарастващи рани и различни кожни заболявания. Продуктът съдържа 100% чисти съставки, хидратира тъканите, стимулира епитализацията на различни кожни рани, има антисептичен ефект и специфични регенериращи и успокояващи кожата свойства. Широко препоръчван е от специалистите, поради уникалността му и това, че не може да се възпроизведе синтетично. Билковото масло има многобройни приложения и действа при: изгаряния от I до III-та степен включително; трудно зарастващи рани; слънчеви изгаряния; отоци след ухапване от насекоми; хипертрофични цикатрикси и келоиди; хипотрофични цикатрикси; ограничаващи движението и козметични цикатрикси след тежки наранявания, изгаряния, операции, ампутации; контузии; хематоми; декубитуси; стрии, включително и дерматологични проблеми: акне, псориазис, екземи, невродерматит, алергичен обрив и други.

 


Внимание


Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца.
Да няма близък контакт с очите.
Да не се използва при чувствителност към някоя от съставките.

 


Билковото масло на Theresienoil за стрии, белези и изгаряния има уникален и безаналогичен състав и е достъпнo за всички хора. За да разгледате останалите предложения от Theresienoil, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Theresienoil Herb Oil / Терезиенойл Билково масло при белези, рани и изгаряния x15мл


Butyrum bovis, Adeps Gellinaceus, Pyrus malus, Stellarioides Longibracteatum

Начин на упореба на Theresienoil Herb Oil / Терезиенойл Билково масло при белези, рани и изгаряния x15млПри наранявания по кожата, сухота и кожни проблеми:
Нанасяйте 1-2 пъти дневно малко количество от маслото и ще получите видими резултати в най-кратък срок.
Поради течната консистенция, моля използвайте с внимание.

За третиране на по-малък участък не премахвайте изцяло предпазното фолио.

При изгаряния:
Нанасяйте маслото 2-4 пъти дневно, в зависимост от степентта на изгаряне.

При следоперативни белези:
Нанасяйте маслото 2-4 пъти дневно и поставяйте превръзка.

Другите също купуват

Всичко от Theresienoil