Виж
количката

0

Contractubex Owernight Лепенки за лечение на белези 12 см / 3 см х21 броя

Contractubex Owernight Лепенки за лечение на белези 12 см / 3 см х21 броя
Код: 018591 
тегло: 0.100 кг
(9 глас/а)
Цена:62.95лв.
Уведоми при наличност

Contractubex Owernight представлява пластири за лечение на скорошни белези след затваряне на раната, които предотвратяват образуването на изпъкнали белези и такива с променен цвят. Пластирът също така предпазва чувствителната зона на белега и спомага за облекчаване на сърбежа, паренето и усещането за опън, които често съпътстват процеса на образуване на белези. Хипоалергичният пластир е лек, тънък, гъвкав и е подходящ за всички части на тялото. За да се постигнат възможно най-добри резултати - едва видим, незабележим белег, приложението трябва да бъде започнато веднага щом раната заздравее или шевовете бъдат снети. Пластирът може също така да бъде прилаган за заравняване, избледняване и заглаждане на по-стари белези, включително хипертрофични такива и келоиди. Двуслойният строеж на Контрактубекс Overnight IntensivePatch предлага двоен начин на действие, който води до регулиране на процеса на образуване на белези чрез предотвратяване на появата на груби белези и същевременно подобрява гладкостта, цвета и мекотата на новообразуваната тъкан.

 

Внимание:

 

Да не се използва върху отворени рани или върху рани с хирургични шевове.
Да не се използва върху или в близост до лигавична тъкан,
Да не се използва върху възпалена кожа.
Не използвайте, ако сте чувствителни към акрилат, цепалин или алантоин.
Ако възникне постоянно, неприятно усещане или раздразнение, прекратете употребата и се консултирайте с дерматолог или друг лекар.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
Не използвайте пластира след срока на годност.
Ако пластирът бъде срязан според размера, неизползваната част трябва да се използва до 14 дни.
Да не се използва при деца на възраст под 3 години.

 

 

Merz Pharma e международно успешна компания, която развива и маркетира продукти за третиране на белези, акне, косопад и цялостна грижа за кожата. За да разгледате останалите предложения от Мерц Фарма моля кликнете тук.  В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Contractubex Owernight Лепенки за лечение на белези 12 см / 3 см х21 броя

 

Активни съставки: Цепалин и алантоин.

Начин на употреба на Contractubex Owernight Лепенки за лечение на белези 12 см / 3 см х21 броя> Щателно измийте и подсушете зоната на белега. Уверете се, че раната е напълно затворена и целостта на кожата не е нарушена.
> Отворете опаковката и извадете Overnight Intensive Patch.
>Облепете прозрачното предпазно фолио от лепливата страна на пластира.
> Избягвайте да докосвате лепливата повърхност преди поставянето.
> Поставете пластира, така че белегът да бъде покрит напълно.
> При по - малки белези пластирът може да бъде срязан според размера посредством чисти ножици. Срежете го, преди да отлепите прозрачното предпазно фолио.
> При по - големи белези поставяйте пластири един до друг.
> Оставете пластира на място в продължение на минимум 6 и максимум 12 часа през нощта, когато процесът на възстановяване на кожата е особено активен.
> На сутринта отстранете пластира и го изхвърлете. Той не може да се използва повторно.
> За постигане на най-добри резултати ежедневно поставяйте нов пластир в продължение на минимум 3 месеца.

Другите също купуват

Всичко от Merz Pharma

Другите също купуват

Всичко от Merz Pharma