Виж
количката

0

Benemedo Vitella Versi Гел против себорея x100 мл

МЕДИКЕТ VERSI ГЕЛ СЕБОРЕЯ 120МЛ
Код: 021362 
тегло: 0.120 кг
(17 глас/а)
Цена:20.19лв.
Уведоми при наличност

Vitella Versi е гел за кожа, страдаща от симптоми на разноцветен лишей по тялото и скалпа, както и себорея и дрожди по тялото. Това състояние се изразява основно в светли и/или тъмни петна по кожата, прекомерно омазняване, съпътствано от себорея и пърхот. Формулиран с октопирокс и бял ихтиол, гелът действа противогъбично, успокоява кожата и намалява себумната секреция. Тъмните петна бързо изсветляват, а разпространението на светлите петна е ограничено, като те постепенно се заличават с излагането на слънце. Продуктът не съдържа парабени и е предназначен за възрастни и деца над 10 години. 

Внимание:


Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.
За външна употреба, избягвайте контакт с очите.
Да не се използва след изтичане на крайния срок.

- 0,5% Бял ихтиол (Pale ichthyol) – има антимикотично, антибактериално, антипролиферативно действие. Спомага за намаляване на прекомерното производство на себум и има противовъзпалителни свойства. 
- 0,1% Октопирокс – той има противогъбични и антибактериални свойства.
- 0,1% Климбазол.

Препоръчва се нанасяне на предварително почистена с Mediket Versi кожа. Втривайте Vitella Versi веднъж дневно в засегнатия участък с нежни масажиращи движения (в продължение на 1-2 минути). Използвайте продукта минимум 3-4 седмици и продължете лечението с Mediket Versi за още 4-5 седмици. Гелът е подходящ за употреба от възрастни и деца над 10-годишна възраст.

Другите също купуват

Всичко от Benemedo

Другите също купуват

Всичко от Benemedo