Виж
количката

0

Hartmann Veroval Бърз Домашен тест "Ще помогне ли антибиотикът?" x1брой

Hartmann Veroval Medical Self Test for Home Use
Код: 028073 
тегло: 0.030 кг
(7 глас/а)
Цена:22.79лв.
Няма наличност
Уведоми при наличност

Описание на Hartmann Veroval Medical Self Test for Home Use "Do Antibiotics Work?" / Хартман Веровал Бърз Домашен тест "Ще помогне ли антибиотикът?" x1брой


Страдате от симптоми на грип или настинка като: болки в гърлото, висока температура и болки в главата, мускулите, ставите, кашлица и запушен нос. Вече можете да научите бързо и в домашни условия дали причина за инфекцията е бактерия, благодарение на бързия тест за откриване на бактериална инфекция при настинка. Настинката обикновено започва с инфекция на горните дихателни пътища и се развива в рамките на няколко дни. Типичните симптоми са запушен или течащ нос, кихане, кашлица и възпалено гърло. Понякога настинката може да бъде придружена от повишена температура, слабост, главоболие и болки в ставите. Грипът се причинява от различни видове вируси и симптомите обикновено са много по-лоши. Грипът не започва леко и постепенно като настинка, а изведнъж с много интензивни симптоми като висока температура, втрисане, болки в мускулите и ставите. При бебета и малки деца респираторните инфекции често водят до възпаление на средното ухо. В много редки случаи могат да се развият усложнения като пневмония например. Шансовете се увеличават при хора с по-нисък имунитет като бебета, пеленачета и възрастни над 65 години. През зимния сезон често биват предписвани антибиотици, без да е определено дали е налице бактериална инфекция. Това води до растяща резистентност към антибиотиците. По този начин се намалява ефективността на лечението, бактериите имат повече шансове да оцелеят и да продължат да се увеличават. Веровал „Ще помогне ли антибиотикът?“ е бърз тест за приложение в домашни условия. Той определя концентрацията на CRP (C-реактивния протеин) в кръвта. Образуването на CRP е отговорът на имунната система при началото на бактериалното възпаление. Точността на теста, доказана чрез проучвания за оценка на ефективността, е над 95%.

 

Внимание:
 

Спазвайте правилно и в детайли ръководството за употреба приложено в опаковката.
В противен случай може да се стигне до неверен резултат.
Всички компоненти на теста са предназначени за еднократна и съвместна употреба.
Тестът трябва да бъде използван незабавно или в рамките на 1 час след отваряне на торбичката с тест касетата.
Окончателната диагноза трябва да бъде поставена от лекар, който да оцени клиничните симптоми и допълнителните лабораторни данни.
Всички компоненти на теста и оригиналната опаковка могат да бъдат изхвърляни в битовите отпадъци.
Съхранявайте теста на място недостъпно за деца.

 


HARTMANN GROUP е международна компания с дейност в сферата на медицинските и хигиенни продукти. За да разгледате останалите предложения от Хартман, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Характеристики на Hartmann Veroval Medical Self Test for Home Use "Do Antibiotics Work?" / Хартман Веровал Бърз Домашен тест "Ще помогне ли антибиотикът?" x1брой


Бърз тест за самостоятелно приложение.
Тест за откриване на бактериална инфекция при настинка
Необходимо време за получаване на резултат - 5мин.
95% точност.


Опаковката съдържа:

(1) Съд с разредител за проба

(2) Тампон с алкохол

(3) Автоматично средство за пробождане

(4) Пипета

(5) Тест касета

(6) Пластир

Тест среда – капилярна кръв

Начин на употреба на Hartmann Veroval Medical Self Test for Home Use "Do Antibiotics Work?" / Хартман Веровал Бърз Домашен тест "Ще помогне ли антибиотикът?" x1брой

 

За информация и подробни инструкции за теста, прочетете внимателно листовката.

 

 Преди отваряне оставете тестовия комплект минимум 2 часа на стайна температура

▪ Завъртете сивата капачка на автоматичното средство за пробождане докато се освободи

▪ Почистете върха на показалеца с приложения тампон с алкохол

▪ Притиснете автоматичното средство за пробождане плътно до върха на показалеца и натиснете механизма

▪ Изстискайте голяма капка кръв и я поемете със стъклената капилярна тръбичка докато тя се напълни изцяло

▪ Поставете стъклената капилярна тръбичка в съда с разредител за проба

▪ Затворете плътно съда и разтръскайте няколко пъти докато кръвта се смеси с разтвора

▪ С приложената пипета вземете от сместа и капнете 4 капки в кръглото поле (S) на тест касетата

▪ След поставяне на сместа не местете тест касетата. Можете да отчетете резултата след точно 5 минути.

 

Отчитане на резултата:

Валидността на теста се доказва с наличие на червена линия в контролното поле (С) и друга в референтното поле (R) на тест касетата.

Нормално ниво на CRP – под 10 mg/l – няма линия в тестовото поле (Т). Състоянието не се дължи на бактериална инфекция. Антибиотиците няма да подобрят здравословното състояние.

Повишено ниво на CRP – от 0 до 30 mg/l – в тестовото поле (Т) се появява бледа линия. Налице е лека бактериална инфекция. Повторете теста след 12 часа, за да проследите развитието на инфекцията.

Значително повишено ниво на CRP -  в тестовото поле (Т) се появява линия, която е с по-наситен цвят от тази в референтното поле (R). Налице е бактериална инфекция. Задължителна е консултацията с лекар за назначаване на лечение. Употребата на антибиотик вероятно е основателна.

Другите също купуват

Всичко от Hartmann

Другите също купуват

Всичко от Hartmann