Виж
количката

0

ЪП Сексуален стимулант за мъже и жени х30 таблетки - Herba Medica

UP Ultimate Performance / ЪП Сексуален стимулант за мъже и жени х30 таблетки - Herba Medica
Код: 103071 
тегло: 0.030 кг
(38 глас/а)
Цена:21.49лв.
Уведоми при наличност
UP Ultimate Performance е специално създадена хранителна добавка от Херба Медика, представляваща сексуален стимулант за мъже и жени, който повишава либидото, подобрява сексуалната функция и повишава удоволствието от секусалния акт и при двата пола. Ъп влияе благоприятно на организма при умора, психическо и физическо изтощение, като същевременно с това му помага да се освободи от стреса и напражението, които са едни от най-големите пречки на приятното сексуално изживяване. Ъп действа благоприятно при импотентност, еректилна дисфункция и хормонални нарушения при мъжете. Ъп стимулира сперматогенезата, увеличава семенната течност и повишава качеството и, от което увеличава и потентността. Основната съставка в Ъп е флавоноидът икариин, извлчен от билката "Разгонен Козел" (Епимедиум), който научно доказано повишава сексуалното желание, половата мощ и издържливост и здравето на половата система като цяло. Билката "Разгонен Козел" е позната още от древността като мощен афродизиак, като дори през древните времена е била отъждествявана и ценна колкото златото. Не само, че билката повишава либидото и сексуалното желание, ами тя помага и при безплодие, при заболявания на черния дроб и бъбреците, проблеми със ставите, както и за тонизиране след голямо физическо натоварване. Билката "Разгонен Козел" е богат източник на биоактивни вещества като полизахариди, флавоноиди, стероли, алкалоида магнофлорин и други. Икариинът инхибира ензима PDE-5, като това води до освобождаване на ключови невротрансмитери, свързани с механизма на сексуалната възбуда. От своя страна ензимът PDE-5  бързо метаболизира азотния окис и увеличава нивата му. Азотният окис от своя страна провокира отпускането на съдовата мускулатура и увеличава притока на кръв към гениталиите (пениса или клитора). По този начин Ъп действа еднакво ефективно както при ерекцията на мъжете, така и при повишаването на чувствителността при жените. Независимо от това,че действието на иикаринът е идентично с действието на веществото силденафил, той е напълно безвреден дори за хора, които страдат сърдечносъдови заболявания, тъй като се отделят безопасни количества инхибитор на ензима PDE-5. Съдържащият се Индийски Женжен (Ашваганда) е мощен природен адаптоген, който освобождава организма от стреса и умората и му позволява да се впусне в дълги плътски удоволствия. В допълнение на всички положителни влияния на Ъп върху организма ще добавим и това, че той регулива нивата на кръвната захар, повишава енергията и спомага за увеличаването на мускулната маса, загубата на мазнини и влияе благоприятно върху имунната система.
Ъп е напълно безопасен продукт и няма странични ефекти.

 


Внимание


Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца.
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
Да не се използва след изтичане срока на годност.
Не използвайте при свръхчувствителност към някоя от съставките.

UP / ЪП съдържа екстракт от „Разгонен козел” (Epimedium brevicornum), стандартизиран за 10% икариин и екстракт от aшваганда.

Две таблети UP съдържат 100 мг икариин; в 1000 мг екстракт от „Разгонен козел”, 200 мг екстракт от aшваганда.

Помощни вещества: микрокристална целулоза и магнезиев стеарат.

- За дълготрайно сексуално тонизиращо въздействие – два пъти по 1 таблетка UP дневно половин час преди храна до постигане на желаните резултати.

- Като общотонизиращо средство при физическо и психическо натоварване – 1 таблетка дневно половин час преди храна.

Другите също купуват

Всичко от Herba Medica