Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 12 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0
61 продукт(а)Сортирай по:

Филтри

Билки

Цена

Sopharma

(3 глас/а)
Sopharma

Sopharma

Софарма“ АД е българска фармацевтична компания, листвана на Софийската фондова борса. Тя е най-голямата българска фармацевтична компания, с 12 завода в България и 3 в чужбина - Русия, Украйна и Сърбия. Компанията притежава 60 патента и 2683 регистрации на търговски марки и произвежда най-продаваната марка лекарство без рецепта по стойност и по брой опаковки - Аналгин.

Компанията Sopharma AD има повече от 210 продукта в своето портфолио: основно генерични продукти, но също така 15 оригинални продукта, а 12 от продуктите са на растителна основа.

Оригиналните продукти и по-специално Карсил и Темпалгин са основа на приходите от външните пазари. За продажбите на местния пазар от най-голямо значение са генеричните продукти на дружеството, където основно място заема Analgin. в продуктовото портфолио са застъпени няколко терепевтични области: кардиология, гастроентерология, болка, кашлица и настинка, имунология и дерматология, дихателни пътища и астма, неврология и психиатрия, урология и гинекология.

Важни за продажбите са и Бусколизин, Сопрал, Трибестан, Витамин Ц ампули запиене и др.

61

продукта

Продукти

«1 2 3»Страница 1 от 3
61 продукт(а)Сортирай по: