Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 14 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Салвигол Спрей х30 мл

Salvigol Spray / Салвигол Спрей при възпалено гърло х30 мл - Aboca
Код: 101408 
тегло: 0.050 кг
(28 глас/а)
Цена:13.19лв.
Уведоми при наличност
Salvigol е специално медицинско изделие от Aboca, под формата на спрей за гърло, което се използва за лечение на възпалено и раздразнено гърло и облекчение на неприятните съпътстващи симптоми, като болка, сухота, парене и затруднено преглъщане. Салвигол съдържа ефективен комплекс от натурални екстракти и етерични масла, които създават специален защитен слой върху лигавицата, който ограничава достъпа на външни дразнещи агенти. Салвигол овлажнява и успокоява лигавицата, облекчава дразненето и неприятните усещания и намалява възпалението. Салвигол е подходящ при фарингити и тонзилити, както и за хора, които са изложени на въздействие на неблагоприятни външни фактори като дим, смог, прах, студ и други. Салвигол съдържа комплекс от натурални екстракти от Салвия, Алое Вера, Мирха, инулин и мед, в комбинация с есенаилни масла от мента и канела. Салвигол е под формата на лесен и удобен спрей за гърло със специален накрайник, като само две впръсквания са необходими за равномерно и правилно разпределение на активните веществата по лигавицата, създавайки специален защитен слой, който предпазва лигавицата и облекчава болките. Салвигол Спрей е 100% природен продукт, който може да се използва продължително време.


Внимание:


Продуктът е с много добра поносимост и не предизвиква нежелани реакции или странични ефекти.
Не използвайте при свръхчувствителност към някоя от съставките.
Ако симптомите не изчезнат, трябва да се консултирате с лекар.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Не използвайте след изтичане срока на годност.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

Екстракт от листа на Салвия (получен чрез студено сушене), гел от листа на Алое Вера, екстракт от мирха (получен чрез студено сушене), тръстикова захар, инулин от цикория, мед. Есенциални масла от мента и канела.

Разклатете Салвигол преди употреба. Накрайникът на пулвелизатора позволява да дозирате и нанасяте продукта правилно. Нанасяйте по 4 впръсквания, до 4 пъти на ден.

Другите също купуват

Всичко от Aboca