Виж
количката

0

Floradix Алпенкрафт Билков еликсир х250 мл

Код: 012800 
тегло: 0.600 кг
(16 глас/а)
-15%
Цена:19.25лв.
(22.65лв.)
Няма наличност
Уведоми при наличност

Floradix Alpenkraft Herbal Syrup представлява специално създадена хранителна добавка, съдържаща ефективен комплекс от прецизно подбрани билкови екстракти и етерични масла, в комбинация с мед и малцов екстракт, които мигновено успокояват гърлото и устната кухина. Флорадикс Алпенкрафт възвръща нормалното състояние на гърлото, успокоява дихателните пътища и белите дробове, като също така може да помогне и при кашлица. Floradix Алпенкрафт билков сироп се препоръчва при суха и влажна кашлица, настинка, грип, за хора, изложени на прах, газове, цигарен дим, смог или други замърсявания, както и за певци и говорители, които натоварват гърлото и гласните струни. Формулата на Флорадикс Алпенкрафт Билков Сироп е съставена от екстракти и дестилати от мащерка, анасон, копър, пача трева и съставки като евкалиптово масло, на които се дължи благотворното въздействие на продукта, а течната формула обуславя бързото облекчение на симптомите. Комбинацията от мащерка, лайка, лайм-цветове, анасон, кимион, копър, хмел, пача трева  успокояват дихателните пътища и благодарение на антибактериалните си свойства, „дизенфекцират“ устната кухина и гърлото.Съдържащите се етеричните масла много бързо повлияват сухата кашлица, като въздействат директно върху мозъка, а при влажната кашлица разбиват заседналия секрет в белите дробове. Floradix Алпенкрафт билков сироп не е отхрачващ продукт, не предизвиква позиви за кашлица, но раздробявайки секрета в белите дробове, значително улеснява изхвърлянето му. Floradix Alpenkraft създава защитен филм в устната кухина, добре е да се изчака след използване на продукта да не пие/яде веднага след употрбата на Floradix Alpenkraft.


Повече информация ще откриете тук.


Внимание:


Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
След отваряне съхранявайте в хладилник и използвайте в рамките на 4 седмици.
Не пийте директно от шишето. Използвайте мерителната лъжичка, за да се избегне внасянето на бактерии.

 

Какво съдържа Floradix Alpenkraft?

Floradix Alpenkraft е билков еликсир с мед и малцов ектракт за успокояване на гърлото. Комбинация от глижливо подбрани билки за успокояване на дихателните пътища и белите дробове. Мед и малцов екстракт за подсилване на ефекта.

Съставки:

Воден екстракт и дестилат (33,4%) от: мащерка; лайка цветове; лайм цветове; анасон; кимион; копър; хмел (шишарки); пача трева; Захароза; Мед; Малцов екстракт от ечемик; Етанол(<1.2% v/v); Екстракт от джудже планински бор; Екстракт женско биле; Сгъстител: натриев алгинат; Комбинация от есенциални масла (0,114 %) от: масло от джудже планински бор; масло от звезден анасон; масло от копър; масло от лимон; евкалиптово масло; масло мента.
 

  За 30ml За 40ml За 50ml За 100ml
енергия 92.7kcal 123.6kcal 154.5kcal 309 kcal
протеини <0.3g <0.4g <0.5g <1g
въглехидрати 22.5g 30g 37.5g 75g
мазнини <0.3g <0.4g <0.5g <1g


Какво НЕ съдържа Floradix Alpenkraft?

Floradix Билкова Кръв не съдържа химически консерванти, втвърдители, овкусители, оцветители, ядки, лактоза, млечни продукти, животински продукти.


Важно при употреба

След отваряне продуктът се съхранява задължително в хладилник, тъй като поради естествените съставки, плодовите сокове и липсата на консерванти, на топло място сиропът ферментира. Използва се в рамките на 4 седмици.
Не пийте директно от шишето. Използвайте мерителната капачка, за да избегнете внасянето на бактерии, които могат да доведат до ферментация.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Начин на употрeба:

Този продукт е препоръчително да се взема, като се задържи за известно време в устната кухина, преди преглъщане. По този начин се убиват микробите в устата, създава се фин предпазен филм в устната кухина и се освобождават етеричните масла.

Възрастни и деца над 6год. – 10мл 3 до 5 пъти дневно.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза, поради наличието на етерични масла.
Продуктът може добре да се комбинира с отхрачващ такъв за комплексна грижа при влажна кашлица. .

Другите също купуват

Всичко от Salus