Виж
количката

0

Гарганта Таблетки за Смучене 3мг x20 таблетки

ГАРГАНТА ТБ 3МГ 20БР
Код: 029333 
тегло: 0.015 кг
(14 глас/а)
Цена:8.55лв.
Уведоми при наличност

Гарганта таблетки за смучене на PharmaSwiss представляват лекарствен продукт без лекарско предписание. Пресованите таблетки за смучене се използват за лечение на симптоми, свързани с възпалителни процеси на устната кухина и гърло като болка, зачервяване, подуване. Гарганта е предназначен за възрастни, юноши и деца на възраст 6 и повече години. Таблетките съдържат бензидамин, който принадлежи към групата лекарства, наречени нестероидни противовъзпалителни лекарствени средства. Той има локално противовъзпалително и аналгетично действие и оказва локално обезболяващо действие на устната лигавица.
 

Внимание:

 

Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.
Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт.
Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт.
Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт.
Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка.
Ако след 3 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.

 


PharmaSwiss - фармацевтична компания, предлагаща широка гама медикаменти в седем терапевтични области. За да разгледате останалите предложения от Фармасуис, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Гарганта Таблетки за Смучене 3мг x20 таблетки

 

Активно вещество:
Бензидаминов хидрохлорид. Всяка пресована таблетка за смучене съдържа 3 mg бензидаминов хидрохлорид.

Други съставки: манитол (Е 421), лимонена киселина, безводна, хипромелоза, ментов аромат [съдържащ Малтодекстрин (царевичен), Модифицирано нишесте Е1450 (восъкообразно нишесте)], аспартам (Е 951), патент синьо V (Е 131), хинолиново жълто (Е 104), магнезиев стеарат.

 

Начин на употреба на Гарганта Таблетки за Смучене 3мг x20 таблетки

 

Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

Препоръчителната доза е:

Възрастни и пациенти в старческа възраст: 1 пресована таблетка за смучене 3 пъти на ден.

Деца от 6 годишна възраст: дозировка като при възрастни.

Гарганта пресовани таблетки за смучене не се препоръчват за употреба при деца под 6 годишна възраст.
Не използвайте Гарганта повече от 7 дни без лекарски съвет. 

Другите също купуват

Всичко от PharmaSwiss