Виж
количката

0

Стрепсилс за деца за облекчаване на възпалено гърло с вкус на ягода x24 таблетки

Код: 017467 
тегло: 0.050 кг
(16 глас/а)
-10%
Цена:5.93лв.
(6.59лв.)
Уведоми при наличност

Strepsils for Children представлява лекарствен продукт, под формата на таблетки за смучене, специално разработени за деца над 6 годишна възраст с страхотен плодов вкус на ягода. Продуктът помага за бързо и дълготрайно облекчение на възпалено гърло. Формулата му съдържа две антисептични активни вещества за лечение на гърло. Те се прилагат за лечение и облекчаване на симптомите при инфекциозно-възпалителни заболявания на устната кухина. Активните вещества 2,4-Дихлорбензил алкохол и Амилметакрезол имат умерено антисептично действие върху бактерии, които причиняват възпалителни заболявания в устната кухина и гърлото. Смученето на таблетките позволява на активните вещества да подействат в зоната на дискомфорт и да овлажнят и успокоят болезнената област. Това помага за облекчаване на болката и дискомфорта при възпалителни заболявания в устната кухина и гърлото.


Внимание:


Преди употреба прочетете внимателно листовката на продукта, възможните нежелани реакции, противопоказания, взаимодействия и предупреждения.
Винаги приемайте продукта, така както е препоръчал Вашият лекар.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Не използвайте след изтичане срока на годност.

 Reckitt Benckiser Healthcare иновативни решения за здравословен живот и добра хигиена на дома. За да разгледате останалите предложения от Рекит Бенкисер Хелткеър, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Стрепсилс за деца за облекчаване на възпалено гърло с вкус на ягода x24 таблетки

 

Активните вещества са:

 

 
2,4-Дихлорбензил алкохол 1,2 mg
Амилметакрезол 0,6 mg

 

Другите съставки са:
 
Ягодова есенция Flav Р
Антоцианини Pink Antho P-WS (Е163)
Захари н-натрий
Винена киселина
Изомалтитол (Е953)
Течен малтитол (Е965)

Начин на употреба на Стрепсилс за деца за облекчаване на възпалено гърло с вкус на ягода x24 таблетки

 

Поставете таблетката за смучене в устата и я оставете да се разтвори бавно.  По една таблетка се смуче бавно на всеки 2 - 3 часа.

 

> Възрастни и деца над 6 години и пациенти в старческа възраст:
> Една таблетка се смуче бавно през 2-3 часа; Да не се превишава препоръчваната доза максимум 12 таблетки за смучене за 24 часа.

Другите също купуват

Всичко от СТРЕПСИЛС