Виж
количката

0

Стрепсилс Интензив таблетки за смучене за облекчаване на болезнено и възпалено гърло x24 броя

Код: 031596 
тегло: 0.070 кг
(22 глас/а)
-10%
Цена:10.16лв.
(11.29лв.)
Уведоми при наличност

Strepsils Intensive представлява  таблетки за смучене с вкус на мед и лимон, които облекчават симптомите, характерни при зачервено, болезнено и възпалено гърло. Продуктът осигурява измерим успокояващ и покриващ ефект на 2-та минута. Половин час след приемане на таблетката се наблюдава облекчение на болката и намаление на дразненето в гърлото. Действието продължава до 4 часа след приемането на таблетката за смучене. Активното вещество на продукта - флурбипрофен принадлежи към групата на нестероидните противовъзпалителни лекарствени продукти (НСПВС), които намаляват възпалението и облекчават болката.


Внимание:


Преди употреба прочетете внимателно листовката на продукта, възможните нежелани реакции, противопоказания, взаимодействия и предупреждения.
Винаги приемайте продукта, така както е препоръчал Вашият лекар.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Не използвайте след изтичане срока на годност.Reckitt Benckiser Healthcare иновативни решения за здравословен живот и добра хигиена на дома. За да разгледате останалите предложения от Рекит Бенкисер Хелткеър, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Стрепсилс Интензив таблетки за смучене за облекчаване на болезнено и възпалено гърло x24 броя


> Активното вещество е: флурбипрофен 8,75 мг.
> Другите съставки са: захароза, глюкозен сироп, мед, макрогол 300, аромат на лимон, калиев хидроксид, левоментол.
> Всяка таблетка за смучене съдържа 2,5 грама въглехидрати.

Начин на употреба на Стрепсилс Интензив таблетки за смучене за облекчаване на болезнено и възпалено гърло x24 броя


> Препоръчва се лекарствения продукт да се приема максимум за 3 дни.
> Възрастни: Една таблетка за смучене през 3-6 часа. Да не се приемат повече от 5 таблетки за 24 часа.
> Деца над 12 години: Една таблетка за смучене през 3-6 часа. Да не се приемат повече от 5 таблетки за 24 часа.
> Деца под 12 години: Не е показан за деца под 12 години.
> Пациенти в старческа възраст: Пациентите в старческа възраст са с повишен риск от сериозни последствия от нежелани реакции.
> Чернодробна или бъбречна недостатъчност: При пациенти с леко до умерено нарушение на чернодробната или бъбречната функция не е необходимо понижаване на дозата. При пациенти с тежка чернодробна или бъбречна недостатъчност флурбипрофен е противопоказан (виж т. 4.3).
> Начин на приложение: За оромукозно приложение. Да се смуче/разтваря бавно в устата. Както всички други таблетки за смучене, за да се избегне локално дразнене Стрепсилс Интензив таблетки за смучене трябва да се движат в устата докато се смучат. Ако се появи дразнение в устата, лечението трябва да се прекрати.
> Ако Вашето гърло не се подобри след лечение от 3 дни или симптомите се задълбочат, или се появят нови, консултирайте се с лекар или фармацевт.
> Ако сте използвали повече от необходимата доза Стрепсилс Интензив
> Ако сгрешите и приемете повече таблетки от посочената доза или ако дете под 12 години приеме Стрепсилс Интензив таблетки, уведомете незабавно Вашия лекар. Вземете опаковката и листовката със себе си.
> Симптомите при предозиране могат да включват гадене, повръщане, главоболие, световъртеж, сънливост и замъглено виждане.

Другите също купуват

Всичко от СТРЕПСИЛС