Виж
количката

0

GNC Pro Performance Creatine Monohydrate Спортна добавка без вкус х250 грама

GNC Pro Performance Creatine Monohydrate Спортна добавка без вкус х250 грама
Код: 008707 
тегло: 0.270 кг
(21 глас/а)
Цена:41.29лв.
Уведоми при наличност

Pro Performance Creatine Monohydrate е специална хранителна добавка от GNC, съдържаща Креатин Монохидрат, предназначена за спортисти и активно трениращи, която повишава енергията и издръжливостта по време на интензивна трвнировка и физически натоварвания. Креатин Монохидрат повишава силата и стимулира развитието на мускулите и повишаване на мускулната маса. Креатин Монохидратът спомага за повече издръжливост по време на тренировка и за по-добри постижения. Също така Креатин Монохидратът спомага по-бързото възстановяване след интензивно натоварване и дава възможност за по-бърз растеж на мускулите. Хранителната добавка Pro Performance Creatine Monohydrate е произведена при най-високия контрол за качество, което гарантира максималната ефективност и клинична чистота на продукта. Креатинът е най-предпочината спортна добавка от хората, които ходят на фитнес и спортуват активно. хранителната добавка Pro Performance Creatine Monohydrate е под формата на прахова субстанция, без вкус и аромат, която се разтваря лесно във всякакви напитки.


Внимание:


Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Да се пази от деца.

Състав на GNC Pro Performance Creatine Monohydrate Спортна добавка без вкус х250 грама

 

Състав на 1 доза ( 5 g.):                                                                      

Креатин монохидрат - 5 g                                      
 
Не съдържа: захар, изкуствени оцветители, изкуствени аромати, консерванти, пшенични и царевични производни, соя, глутен, млечни производни, мая.

Начин на употреба на GNC Pro Performance Creatine Monohydrate Спортна добавка без вкус х250 грама


Препоръчителна доза за дневен прием:За възстановяване на креатиновите запаси в организма разтворете 1 пълна  лъжица (5 g) от продукта (оптимална дневна доза) в напитка по ваш избор (сок). 
За начално насищане на организма с креатин, консумирайте 4 дози(общо 20 g)   креатин монохидрат дневно- по 1 мерителна лъжица(5 g ) през интервал от 4 часа в продължение на 4 дена. Това е максималната насищаща доза за 1 месец.

Другите също купуват

Всичко от GNC