Виж
количката

0

KRKA Нолпаза Контрол за намаляване киселинността в стомаха 20 мг х7 таблетки

НОЛПАЗА КОНТРОЛ ТБ 20МГ 7БР
Код: 011447 
тегло: 0.020 кг
(37 глас/а)
Цена:1.73лв.
Няма наличност
Уведоми при наличност

KRKA Nolpaza Control представлява лекарствен продукт, без лекарско предписание, съдържащ пантопразол, който се използва за намаляване на киселинността в стомаха, както и за краткосрочно лечение на симптомите на стомашния рефлукс, (като например киселини в стомаха и кисели оригвания) при възрастни. Стомашният рефлукс е връщане на киселинно стомашно съдържимо в хранопровода, което може да предизвика възпаление или болка. Това може да доведе до симптоми, като чувство на пареща болка в гърдите, достигаща до гърлото (киселини в стомаха) и неприятен кисел вкус в устата (кисело оригване).


Внимание:


Преди употреба прочетете внимателно
листовката!
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте далеч от деца, на сухо и прохладно място.

Състав на KRKA Нолпаза Контрол за намаляване киселинността в стомаха 20 мг х7 таблетки:

 

Активното вещество е: пантопразол (pantoprazole). 
Всяка таблетка съдържа 20 mg пантопразол (като пантопразол натриев сескихидрат).
Другите съставки са: манитол, кросповидон (тип В), безводен натриев карбонат, сорбитол (Е420) и калциев стеарат в ядрото на таблетката и хипромелоза, повидон, титанов диоксид (Е171), жълт железен оксид (Е 172), пропилен гликол, съполимер на метакрилова киселина-етилакрилат (1:1), 30 процентна дисперсия, натриев лаурилсулфат, полисорбат 80, макрогол 6000 и талк във филмовото покритие.

Начин на употреба на KRKA Нолпаза Контрол за намаляване киселинността в стомаха 20 мг х7 таблетки:

 

Приемайте по една таблетка дневно. Не превишавайте препоръчаната доза от 20 mg пантопразол дневно.
Вие трябва да приемате това лекарство най-малко 2-3 последователни дни. Спрете приема на Нолпаза контрол когато симптомите Ви отшумят напълно. Вие може да почувствате облекчаване симптомите на киселинния рефлукс и киселини в стомаха след само един ден лечение с Нолпаза контрол, но това лекарство не е предназначено да води до незабавно облекчение.
Ако нямате облекчаване на симптомите след приемане на лекарството в продължение на 2 последователни седмици, трябва да се консултирате с Вашия лекар.
Не приемайте Нолпаза контрол таблетки повече от 4 седмици без да се консултирате с Вашия лекар.
Приемайте таблетката преди хранене, по едно и също време всеки ден. Трябва да поглъщате таблетката цяла, с вода. Не дъвчете и не чупете таблетката.

Другите също купуват

Всичко от Krka

Другите също купуват

Всичко от Krka