Виж
количката

0

Valevit / Валевит за облекчаване на леки симптоми на психически стрес х40 таблетки - Montavit

Код: 270298 
тегло: 0.040 кг
(14 глас/а)
-10%
Цена:5.09лв.
(5.65лв.)
Уведоми при наличност

Описание на Valevit / Валевит за облекчаване на леки симптоми на психически стрес х40 таблетки - Montavit


Valevit представлява лекарствен продукт без лекарско предписание за възрастни и деца над 12 години, който се прилага за облекчаване на леки симптоми на психически стрес. Валевит е лекарство с традиционен растителен състав - сух екстракт от корен на Валериана (100мг) и сух екстракт от листа на Маточина (90мг). Лекарството е предназначено за употреба при специфични индикации, изключително основани на дългогодишна употреба.


Внимание:


Преди употреба прочетете внимателно листовката на продукта, възможните нежелани реакции, противопоказания, взаимодействия и предупреждения.
Кратката характеристика на продукта можете да намерите
тук.
Винаги приемайте продукта, така както е препоръчал Вашият лекар.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Не използвайте след изтичане срока на годност.Montavit - лекарства, с които да се почувствате отново здрави. За да разгледате останалите предложения от Монтавит, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Valevit / Валевит за облекчаване на леки симптоми на психически стрес х40 таблетки - Montavit

 

Какво съдържа Валевит обвити таблетки
Активните вещества са: валериана, сух екстракт от корени и маточина, сух екстракт от листа.

Всяка обвита таблетка съдържа:
100 mg сух екстракт от Valeriana extractum hydroalcoholicum siccum L.s.l., radix (Валериана корен) (DER = 3-6:1, екстрагент: етанол 70 % V/V) и 90 mg сух екстракт от Melissa folium extractum siccum L., folium (Маточина лист) (DER = 4-6:1, екстрагент: метанол 30 % V/V).

Другите съставки са:
За растителните препарати - глюкоза течна, изсушена чрез разпрашаване и силициев диоксид колоиден безводен.
За таблетното ядро - целактоза 80, царевично нишесте, талк, силициев диоксид колоиден безводен и стеаринова киселина.
За обвивката - арабска гума, захароза, талк, Еудражит L 125, метилцелулоза, калциев карбонат, силициев диоксид колоиден безводен, глицерол 85%, монтагликолов восък.

Начин на употреба на Valevit / Валевит за облекчаване на леки симптоми на психически стрес х40 таблетки - Montavit

 

КАК ДА ПРИЕМАТЕ ВАЛЕВИТ ОБВИТИ ТАБЛЕТКИ
Винаги приемайте Валевит обвити таблетки точно както е описано в листовката, информация за потребителя. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

За възрастни и лица над 12 години, обичайната доза е:
Приема се 1 обвита таблетка когато е необходимо, до 4 обвити таблетки дневно. 

Начин на приложение:
Обвитите таблетки трябва да се приемат цели (да не се дъвчат) с достатъчно течност, несъдържаща алкохол (напр. чаша вода).

Продължителност на употреба:
Ако симптомите продължават или се влошават след приемане на Валевит обвити таблетки в продължение на 2 седмици непрекъсната употреба, необходима е консултация с лекар.

Деца:
Поради това, че не се препоръчва употребата при деца под 12 години, няма  адекватни проучвания за употребата на този продукт при деца.

Ако сте приели повече от необходимата доза Валевит обвити таблетки
Случаи на предозиране с Валевит обвити таблетки до днес не са известни.
Валериана, корен в доза приблизително 20 g (еквивалентна на около 67 обвити таблетки) предизвиква симптоми на: уморяемост, коремни спазми, стягане в гърдите, замаяност, тремор на ръцете и мидриаза, които изчезват за около 24 часа. Ако се появят някои от тези симптоми, трябва да се консултирате с лекар.

Ако сте пропуснали да приемете Валевит обвити таблетки
Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата доза.

Ако имате някaкви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

Другите също купуват

Всичко от Montavit