Виж
количката

0

Panthenol Medical Спрей 4.63 % дермална пяна x138 мл

Код: 005033 
тегло: 0.150 кг
(37 глас/а)
-25%
Цена:10.72лв.
(14.29лв.)
Уведоми при наличност

Panthenol Medical Spray 4.63% Cutaneous Foam представлява спрей под формата на фина, мека пяна, която лесно се нанася върху кожата и не дразни болезнените кожни участъци. В случай на слънчево изгаряне, или контузии, или при раздразнена кожа, спреят позволява приложение на пяната върху кожата по хигиеничен начин върху големи кожни участъци, дори в трудно достъпни области.Кожата Ви е способна да се възстанови в известна степен чрез делене на кожните клетки. Във всички случаи кожата Ви се нуждае от витамини и минерали за подпомагане на регенериращите способности. Пантотеновата киселина, като представител на групата витамини В, е съществена главно за метабо. Пантотеновата киселина спомага за епителизирането на кожата и за лечението на засегнатите кожни участъци.Лечебните качества на Пантенол спрей го правят еднакво подходящ за грижа за кожата на бебета, малки деца и на възрастни. Лесното и равномерно разпределение на лекарственото вещество върху засегнатите участъци подпомага лекото лекуване на кожата.

 

Внимание:

Преди употреба на продукта прочетете листовката.
Продуктът е само за външна употреба.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца.
Да няма пряк контакт с очите.
Да не се използва след изтичане на крайния срок.

Състав на Panthenol Medical Спрей 4.63 % дермална пяна x138 мл.

 

> Активно вещество: декспантенол (dexpanthenol) 4,63 g.

> Помощни вещества: цетостеарилов алкохол; парафин, лек течен восък, лек течен; пероцетна киселина; пропелент и пречистена вода.

Начин на употреба на Panthenol Medical Спрей 4.63 % дермална пяна x138 мл.

 

Преди употреба да се разклати добре. Нанася се върху лезията един или няколко пъти дневно от разстояние 10-20 см. При положение в областта на лицето Пантенол спрей не трябва да се впръсква директно. Препоръчва се впръскване върху ръката и нанасяне с нея върху съответната част от лицето. Продължителността на приложение зависи от вида и протичането на заболяването.

Другите също купуват

Всичко от Chauvin Ankerpharm