Виж
количката

0

ProCombo Пробиотик + Пребиотик 554 мг х10 капсули

Код: 270359 
тегло: 0.030 кг
(378 глас/а)
-15%
Цена:13.47лв.
(15.85лв.)
Уведоми при наличност

 

ПроКомбо е синбиотик (ПРОбиотик + ПРЕбиотик) и притежава три основни предимства пред всички останали пробиотични продукти на пазара:

> Съдържа максимално количество живи пробиотични култури (15 млрд. във всяка капсула в момента на нейния прием).
> Гарантирано висока активност на пробиотичните култури (клинично потвърден ефект и устойчивост).
> Осигурява по-бързо възстановяване (подобрението се усеща още в началото на приема).

 

Тези качества на ПроКомбо се дължат на уникалната технология за капсулиране DuoCap, която позволява влагането на течни съставки в две капсули, поставени една в друга. Двойното капсулиране осигурява двуетапно освобождаване на съставките – голямата капсула, в която се намира ПРЕбиотикът, се разтваря в стомаха, а малката, в която е ПРОбиотикът, се разтваря директно в тънките черва, където пробиотиците се активират и започват да работят. Благодарение на високото съдържание на живи пробиотични бактерии и доставянето им до точното място в тялото ПроКомбо бързо и ефективно подобрява храносмилането, нормализира дейността на стомаха, допринася за правилното протичане на метаболизма и регулира физиологичния ритъм на дебелото черво. Прокомбо стимулира перисталтиката, допринася за редовно изхождане, намалява опасността от появата на стомашно-чревни разстройства като диария или запек и намалява неприятните симптоми като газове и подуване. ПроКомбо е особено подходящ по време на антибиотично лечение, тъй като предотвратява негативните ефекти на антибиотиците върху стомашно-чревната флора и имунната система.

 


Внимание:


Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се приема като заместител на разнообразното хранене.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.Съдържание в 1 капсула:Външна (голяма) капсула:

> Пребиотик: Късоверижни фруктоолигозахариди (FOS 95 % short-chain NutraFlora®) – 55 mg.Вътрешна (малка) капсула:

> Пробиотик: Лактобацилус ацидофилус (L. acidophillus La-14®, 200 bln CFU/g) – 75 mg.

> Пребиотик: Късоверижни фруктоолигозахариди (FOS 95 % short-chain NutraFlora®) – 10 mg.Допълнително съдържа: глицерол, хидроксипропил метил целулоза, микрокристална целулоза, силициев диоксид.

 

По 1 капсула ПроКомбо на ден, която трябва да бъде приета поне 2 часа преди или след хранене заедно с достатъчно количество течности (поне 1 чаша вода). Ако използвате ПроКомбо успоредно с антибиотично лечение, приемайте капсулата ПроКомбо 2 часа преди или след като сте изпили антибиотика.

Другите също купуват

Всичко от Vitaslim

Другите също купуват

Всичко от Vitaslim