Виж
количката

0

Janina Ultra White Maxi White Whitening Strips / Джанина Ултра Уайт Макси Уайт Избелващи ленти x14 ленти - Brodie&Stone

Janina Ultra White Maxi White Whitening Strips / Джанина Ултра Уайт Макси Уайт Избелващи ленти x14 ленти - Brodie&Stone
Код: 016078 
тегло: 0.050 кг
(13 глас/а)
Цена:48.99лв.
Няма наличност
Уведоми при наличност

Описание на Janina Ultra White Maxi White Whitening Strips / Джанина Ултра Уайт Макси Уайт Избелващи ленти x14 ленти - Brodie&StoneЛентите за избелване на зъби на Janina Ultra White осигуряват по-бели зъби само за 7 дни, при това без чувствителност и в една лесна и приятна процедура, отнемаща не повече от 30 минути. Лентите за избелване са без пероксид, изключително удобни и лесни за употреба вкъщи. Продуктът съдържа 14 пакетчета с по 2 броя лентички (за горна и долна челюст) - общо 28 броя лентички. За по-бърз резултат могат да бъдат използвани два пъти дневно в рамките на 7 последователни дни или веднъж дневно за 14 дни, по Ваш избор. Лентичките имат приятен освежаващ вкус на мента и се използват само в една стъпка, като не е нужен активатор преди употреба, както и шини, гелове или лампи. Ефектът е видим още след първата процедура.


ВниманиеИзползването в домашни условия на продукти с хидроген пероксид по-голям от 0.1 % са забранени от ЕС и опасни за Вашето здраве. Такива продукти имат право да се използват само от квалифицираните лекари по дентална медицина. Именно, поради тази причина няма да откриете други ленти за избелване на зъби с пероксид в търговската и аптечна мрежа. лентите за избелване на janina не съдържат пероксид и се продават свободно в аптеките. Доверете се на изключителното и изпитано качество на марката.

 

 

Janina Ultra White е марка №1 за натурално и безопасно избелване на зъби. Целта е всеки да постигне искрящо бяла усмивка и същевременно оптимално орално здраве.За да разгледате останалите предложения от Джанина Ултра Уайт, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Janina Ultra White Maxi White Whitening Strips / Джанина Ултра Уайт Макси Уайт Избелващи ленти x14 ленти - Brodie&Stone

Лентите за избелване имат специална формула без съдържание на пероксид, която се основава на иновативни и щадящи емайла избелващи съставки. Те премахват петната от кафе, никотин, червено вино и безопасно избелват естествените зъби.

Начин на употреба на Janina Ultra White Maxi White Whitening Strips / Джанина Ултра Уайт Макси Уайт Избелващи ленти x14 ленти - Brodie&Stone

 

Лентите за избелване на зъби на Janina са без пероксид и дават видими резултати само за 7 дни. За постигането на по-бърз резултат могат да бъдат използвани два пъти дневно в рамките на 7 последователни дни или веднъж дневно за 14 дни, според желанието на клиента. Всяка апликация на лентичките отнема само 30 минути, а резултатът е видим.
Използват се при измити и сухи зъби. Горната лента се поставя под линията на венеца и се прилепва плътно върху повърхността на зъбите. Същото се повтаря и с долната лента. След 30 минути лентите се отстраняват, зъбите се изплакват или измиват хубаво, за да се отстрани оставащият гел без пероксид.