Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 15 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

iWhite Instant Комплект за незабавно избелване на зъбите гел-шини х10 броя

iWhite Instant Teeth Whitening / Ай Уайт Инстант Комплект за Незабавно Избелване на Зъбите Гел-шини х10 броя - Remedent
Код: 270515 
тегло: 0.050 кг
(272 глас/а)
Цена:34.95лв.
Уведоми при наличност

iWhite Instant представлява специални гел-шини за избелване на зъбите с бърз ефект, още след първата употреба. Ай Уайт Инстант е изключително лесен за употреба, като позволява професионално избелване на зъбите, което можете да постигнете сами бързо и лесно у дома. iWhite Instant съдържа иновативен гел за избелване с клинично доказана ефективност и безопасност. Ай Уайт Инстант не само избелва зъбите и премахва петната, но и спомага заздравяването на зъбите. Комплектът съдържа десет гъвкави и меки гел-шини, произведени от прозрачен лек материал, което позволява плътно прилягане към зъбите. Гел-шините са в индивидуални опаковки, предварително напълнени и готови за употреба, като не се изисква нищо допълнително към тях - не се изисква предварително преваряване или почистване, нито използване на спринцовки и четки за прецизно измерване на гела, както и не се изисква използването на специална вода за уста или паста за зъби. Гел-шините са в един универсален размер. Използването на шините в домашни условия отнема само 20 минути на ден и прави зъбите до 8 нюанса по-бели. iWhite Instant може да се използва само от време на време или когато прецените, че е необходимо. За силно и ослепително избелване е нужно да се използват в продължение на 5 последователни дни. Новата формула на iWhite Instant е клинично изпитана, като проучванията доказват, че е безвредна за зъбите и води до незабавен избелващ ефект. Комплектът за избелване iWhite Instant е формулиран на базата на уникална иновативна технология, благодарение на която белите био-активни кристали образуват филм върху повърхността на зъбите (Film-crystallized Calcium technology). Именно тази технология предлага незабавен избелващ ефект, като активно премахва петната и същевременно с това реминерализира зъбите. Белите кристали се използват в комбинация със силни филмобразуващи полимерни агенти, които физически фиксират кристалите върху повърхността на зъба, което води до видимо избелващ ефект. Продуктът съдържа ифталимид-пероксикапронова киселина (PAP), която представлява уникална патентована съставка, предназначена да разруши химични двойни връзки, които причиняват денталното оцветяване, като това не засяга зъбната структура. При притискане на шините към зъбите се създава налягане, което катализира процеса на избелване, като се получава продължително и постоянно освобождаване на активния гел върху зъбната повърхност за максимално избелващи резултати. Ай Уайт Инстант са произведени така, че да избелват зъбите едновременно отпред и отзад, а това е от особена важност, тъй като зъбите са полупрозрачни, а петната от вътрешната страна могат да прозират и да се виждат и от предната страна.


Внимание:


Съхранявайте на сухо и прохладно място при темепература между 2 С и 25 С.
Съхранявайте далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина.
Пазете далеч от деца.
Продуктът не се препоръчва за деца под 14- годишна възраст.
Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.
Не поглъщайте гела.
Продуктът избелва само естествените зъби. Фасети, коронки и пломби не се повлияват.
Не използвайте продукта, ако носите шини, скоби, брекети, бижута по зъбите и/или пиърсинг.
Не използвайте, ако имате чувствителни венци.
Спрете употребата на продукта, ако изпитате болка или свръхчувствителност и се консултирайте с лекар или фармацевт.
Не използвайте поне  2 седмици след стоматологично или ортодонтско лечение (поставяне на пломби, коронки, импланти).
Не прилагайте продукта в легнало положение.
Не изпозлвайте продукта при свръхчувствителност или алергия към някоя от съставките.
Избягвайте продължителен контакт с кожата.
Изплакнете обилно с вода в случай на контакт с очите.
Избягвайте попадане на продукта по дрехите.
Всяка гел-шина е за еднократна употреба.
Не използвайте продукта, ако опаковката му е нарушена.
Гел-шината трябва да се употреби в рамките на 30 минути след отваряне.
За най-добри резултати по време на прилагане избягвайте консумацията на кисели храни и напитки като лимонада, кола и др., както и цигари, кафе, червено вино, плодови сокове и други оцветяващи продукти.
Препоръчваме на всеки 6 месеца посещение за профилактика при Вашия зъболекар.
Не използвайте продукта след изтичане срока му на годност.

Състав на iWhite Instant Комплект за незабавно избелване на зъбите гел-шини х10 броя


Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Sorbitol, Chondrus Crispus Powder, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phthalimido-peroxy-caproic Acid, Citric Acid, Aroma, MethylParaben, Acrylates/Acrylamide Copolymer, Paraffinum Liquidum, Xylitol, CalciumLactate, CAlcium Gluconate, BHT, Potassium Acesulfame.

Начин на употреба на iWhite Instant Комплект за незабавно избелване на зъбите гел-шини х10 броя

 

Инструкции за употреба:

1. Внимателно измийте зъбите, преди да приложите продукта.
2. Измийте и подсушете ръцете си.
3. Вземете предварително напълнените гел-шини от запечатания блистер и моментално ги поставете в устата си така, че гелът да попадне в контакт със зъбите. Горните и долните зъби се избелват едновременно
4. Внимателно затворете устни върху гел-шините, а след това затворете устата си. Внимание: твърде силното притискане на зъбите може да доведе до изтичане на гела от шината.
5. След 20 минути извадете гел-шините и веднага ги изхвърлете. Нежно изплакнете с вода остатъците от гела от зъбите и венците.