Виж
количката

0

Бебешки термометър 2в1 Nuk

Нук Термометър 2В1
Код: 025939 
тегло: 0.200 кг
(14 глас/а)
Цена:67.65лв.
Няма наличност
Уведоми при наличност

Термометърът 2в1 на Nuk се отличава с особено малка измервателна глава с инфрачервен предавател. Устройството измерва температурата в ухото за една секунда. Като алтернативен вариант родителите могат да измерят температурата на бебето, докосвайки челото на бебето със сензора и ще получат за 5 секунди точната температура. Термометърът е изключително удобен както за бебето, така и за родителите. При измерване на температурата върхът на термометъра ще свети в зелено при нормална температура и червено при висока. 2in1 baby thermometer разполага с функция, която запаметява температурата. Термометърът Nuk също може да се използва за измерване на температурата на повърхности като например: бебешка храна или вода за къпане. На LCD дисплея се предоставя информация за температурата в стаята на бебето. В комплекта са включени удобна стойка и литиева батерия, с която термометърът може да се ползва веднага.

 

Внимание:


Преди употреба прочетет внимателно листовката.
При измерване на температурата е добре да се поддържа относително постоянна температура на заобикалящата среда поне 5 минути преди измерването.
При мерене на слепоочието, то трябва да е сухо, чисто и без грим.
Избягвайте участъци с белези.
Пазете батерията далеч от деца.
Съществува риск от поглъщането й.
Батерията трябва да се смени, когато на дисплея се появи символ за празна батерия.
Не потапяйте устройството във вода, не го излагайте на въздействие на влага.
Изхвърляйте батериите на специалните за целта места.
Не изхвърляйте устройството заедно с битовите отпадъци.

 

 

Световноизвестна марка Nuk е с повече от петдесетгодишен опит в производството на бебешки продукти, адаптирани към всеки етап от развитието на детето – от кърменето до самостоятелното забавление. За да разгледате останалите предложения от Нук, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящият за Вас продукт, във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Характеристики на Бебешки термометър 2в1 Nuk
 

 

• Бебешки термометър 2 в 1 с възможност за измерване температурата на детето на слепоочието или в ухото;
• С инфрачервен сензор;
• Точен резултат само за няколко секунди;
• Незабавно LED сигнализиране за висока температура;
• Индикатор за температурата на LCD дисплея;
• Допълнително може да се използва за измерване на повърхността на течност (вода и др.) или за температурата на атмосферата

 

Описание на устройството

1. Капак

2. LCD дисплей

3. SCAN бутон

4. Накрайник за мерене

5. Сензорен обектив

6. Бутон за включване/памет

7. Капак на отделението за батерията

8. Отключване на отварянето

9. Батерия

10. База

Начин на употреба на Бебешки термометър 2в1 Nuk

 


Преди употреба прочетете внимателно инструкциите.

Другите също купуват

Всичко от NUK

Другите също купуват

Всичко от NUK