Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 12 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Hartmann Thermoval Baby 3в1 Безконтактен инфрачервен термометър

Hartmann Thermoval Baby 3в1 Безконтактен инфрачервен термометър
Код: 022340 
тегло: 0.040 кг
(126 глас/а)
Цена:76.89лв.
Няма наличност
Уведоми при наличност

Изключително практичният, удобен и лесен за употреба термометър с инфрачервен сензор Hartmann Thermoval Baby 3in1 съчетава в себе си 3 приложения – измерва телесна температура, температура на течности и помещения. За целта термометърът работи в два режима: 1) Измерване на телесна температура с диапазон от 34.0 °C до 42.2 °C и 2) Измерване на температура на въздух и течности с диапазон от 0⁰ до 100⁰ С. Вече можете да измерете температурата на Вашето бебе без да го будите. Резултатът е напълно точен и е налице точно за 3 секунди. Термометърът се изключва автоматично за по-икономична употреба на батериите. Батериите на термометъра са с капацитет около 1000 измервания. Продуктът разполага с функция „Памет” със съхранение на последните 10 измервания и издава светлинен сигнал при висока температура, оцветявайки екрана в червено. Термометърът на Хартман е клинично валидиран, с 3 години гаранция и може да го намерите в практична кутия за съхранение.

 

Внимание:


Стремете се винаги да измервате температурата на едно и също място. В противен случай може да има разминаване на стойностите.
Минимум 30 минути преди измерване термометърът и лицето, чиято температура ще бъде измерена, трябва да бъдат в помещение на стайна температура.
За по-точно измерване, трябва да бъдат отстранени всякакъв грим, замърсявания и коса от челото.
Не е препоръчително измерването на температурата на бебе по време или непосредствено след кърмене.

Характеристики на Hartmann Thermoval Baby 3в1 Безконтактен инфрачервен термометър


Бързо и точно измерване – резултат за 3 секунди. 
Автоматично изключване за по-икономична употреба на батериите.
Батерии с капацитет около 1000 измервания.
Клинично валидиран. Функция „Памет” със съхранение на последните 10 измервания. 
Светлинен сигнал при висока температура – екранът се оцветява в червено.
Практична кутия за съхранение. 
3 години гаранция.

Начин на употреба на Hartmann Thermoval Baby 3в1 Безконтактен инфрачервен термометър


Термометърът се включва и се насочва към средата на челото, без да се допира - на разстояние 3 – 5 см. При натискане на бутона SCAN се появява синя точка. Тя трябва да бъде кръгла (концентрирана). Често срещана грешка е поставяне на термометъра на повече от 5 см разстояние. В този случай синята точка е размазана, няма оформен кръг. След поява на кръгла синя точка термометърът се придвижва в посока от средата на челото към едно от слепоочията. Резултатът е готов за 3 секунди – светлината от синята позиционираща точка изгасва.

Другите също купуват

Всичко от Hartmann