Виж
количката

0

Hartmann Thermoval Kids Flex Thermometer / Хартман Термовал Кидс Флекс Термометърза Деца x1брой

Hartmann Thermoval Kids Flex Thermometer / Хартман Термовал Кидс Флекс Термометърза Деца x1брой
Код: 017371 
тегло: 0.040 кг
(14 глас/а)
Цена:12.55лв.
Няма наличност
Уведоми при наличност

Елекроннният термометър с гъвкав накрайник от Термовал е особено подходящ за бебета и малки деца, за да измерите точно и бързо тяхната температура. Гъвкавият накрайник и широкият дисплей са сред помощниците на родителите за лесно и удобно измерване на температурата на децата. Уредът е с голям цифров дисплей и един бутон за по-лесна употреба, освен това притежава водоустойчив накрайник, подлежащ на дезинфекция. Продуктът на Хартман има функцията да запаметява последната измерена стойност. Гарантирано качество - 3 години.

 

Внимание:


Преди измерване прочетете внимателно инструкциите за употреба.
Извършвайте измерването в помещение със стайна температура.

 

 

 

HARTMANN GROUP е международна компания с дейност в сферата на медицинските и хигиенни продукти. За да разгледате останалите предложения от Хартман, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящият за Вас продукт, във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Характеристики на Hartmann Thermoval Kids Flex Thermometer / Хартман Термовал Кидс Флекс Термометърза Деца x1брой 


Възможност за ректално измерване(10-15 сек), орално измерване (30 сек) и аксиларно измерване (от 40 сек до 3 мин).
Автоматично изключване за по-икономична употреба на батериите.
Всеки термометър съдържа батерия с капацитет около 4 000 измервания, след което батерията може да бъде подменена.
По-голям дисплей за ясно разчитане на стойностите. 
Звуков сигнал при стартиране и приключване на измерването.
Водоустойчив накрайник подлежащ на дезинфекция.
Памет за последната измерена стойност. 
3 години гаранция.

Начин на употреба на Hartmann Thermoval Kids Flex Thermometer / Хартман Термовал Кидс Флекс Термометърза Деца x1брой 


Начини на измерване:


В ануса (ректално)
От медицинска гледна точка това е най-точният начин на измерване, защото температурата, измерена по него, е най-близка до вътрешната температура на тялото. При този начин върхът на термометъра се въвежда внимателно в
ануса максимум 2 см. Обичайното време за измерване е около 10 до 15 секунди. Освен краткото време за измерване (технология за 10-секундно измерване) гъвкавият накрайник на Thermoval rapid flex осигурява леко и удобно ректално измерване. 

 

Под мишницата (аксиларно)
Под мишницата се измерва повърхностната температура, която за разлика от ректално измерената температура, при възрастните може да се различава с около 0,5 °C до 1,5 °C. Обичайното време за измерване е около 10 до 40 секунди. Обърнете внимание, че например при охладени мишници получената стойност не е точна. За да получите точен резултат, който е най-близо до вътрешната температура на тялото, препоръчваме да удължите времето на измерване с 5 минути.

 

В устната кухина (орално)

В устната кухина има различни зони на топлина. Оралната температура обичайно е с около 0,3 °C до 0,8 °C по-ниска от ректалната. За да получите възможно най-точен резултат, поставете върха на термометъра вляво или вдясно от основата на езика. Накрайникът на термометъра трябва да има постоянен контакт с тъканите и да е разположен под езика отзад в един от двата „топли джоба“. По време на измерването дръжте устата си затворена и дишайте равномерно през носа. Не приемайте храни и напитки непосредствено преди измерването. Обичайното време за измерване е около 10 до 30 секунди. 

Другите също купуват

Всичко от Hartmann