Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 12 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Hartmann Thermoval Rapid Електронен термометър

Hartmann Thermoval Rapid Електронен термометър
Код: 018971 
тегло: 0.040 кг
(17 глас/а)
Цена:11.49лв.
Няма наличност
Уведоми при наличност

Електронният термометър от Термовал на Хартман, подходящ за цялото семейство, се отличава с бързината и точността на измерване на телесната температура – само за 10-15 секунди (ректално), за 30 секунди (орално) и от 30 сек до 5 мин (под мишница). Термометърът се  изключва автоматично за по-икономична употреба на батериите. Всеки термометър съдържа батерия с капацитет около 4 000 измервания, след което батерията може да бъде подменена. Продуктът разполага с по-голям дисплей за ясно разчитане на стойностите, освен това има водоустойчив накрайник, подлежащ на дезинфекция. Паметта на уреда съхранява последната измерена стойност. Thermoval Rapid Thermometer от Hartmann е с 3 години гаранция.

 

 

Внимание:


Стремете се винаги да измервате температурата на едно и също място. В противен случай може да има разминаване на стойностите.
Минимум 30 минути преди измерване термометърът и лицето, чиято температура ще бъде измерена, трябва да бъдат в помещение на стайна температура.
За по-точно измерване, трябва да бъдат отстранени всякакъв грим, замърсявания и коса от челото.

Характеристики на Hartmann Thermoval Rapid Електронен термометър 


Автоматично изключване за по-икономична употреба на батериите.
Всеки термометър съдържа батерия с капацитет около 4 000 измервания, след което батерията може да бъде подменена.

По-голям дисплей за ясно разчитане на стойностите. 
Водоустойчив накрайник подлежащ на дезинфекция. 
Памет за последната измерена стойност.
3 години гаранция.

Начин на употреба на Hartmann Thermoval Rapid Електронен термометър 


Термометърът се отличава с бързината на измерване на телесната температура – само за 10-15 секунди (ректално), за 30 секунди (орално) и от 30 сек до 5 мин (под мишница) .

Другите също купуват

Всичко от Hartmann