Виж
количката

0

Omron Gentle Temp 520 Цифров Термометър за измерване в ухото

Omron Gentle Temp 520 Ear Thermometer / Омрон Джентъл Темп 520 Цифров Термометър за измерване в ухото
Код: 008497 
тегло: 0.200 кг
(12 глас/а)
Цена:62.70лв.
Уведоми при наличност

Описание на Omron Gentle Temp 520 Ear Thermometer / Омрон Джентъл Темп 520 Цифров Термометър за измерване в ухото


Omron Gentle Temp 520 Ear Thermometer представлява иновативен цифров инфрачервен термометър за измерване на температура в ухото, създаден по най-новите технологии, който отмерва изключитлено точно и бързо само за 1 секунда. Джентъл Темп 520 има специален звуков индикатор, който насочва потребителя и отчита високата температура. Омрон Джентъл Темп 520 е със сменяема батерия и се изключва автоматично, ако не се използва до 1 минута. Инфрачервеният термометър може да измерва температура в градуси Целзий, както и Фаренхайт. Паметта на Джентъл Темп 520 е достатъчна за 9 измервания, като автоматично запаметява резултатите. Омрон Джентъл Темп 520 се предлага в комплект с 21 хигиенни накрайника.


Внимание:


Преди употреба прочетете внимателно Ръководството за употреба и следвайте указанията.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.Японската фирма Omron е лидер в производството на апарати за измерване на кръвно налягане, ихалатори и други продукти за мониторинг на здравето. За да разгледате останалите предложения от Омрон, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

 

Характеристики на Omron Gentle Temp 520 Ear Thermometer / Омрон Джентъл Темп 520 Цифров Термометър за измерване в ухото

 

> Измерване за 1 сек.

> Звуков индикатор

> Памет за 9 измервания

> Сменяема батерия

> Измерване в градуси Целзий или Фаренхайт

> Автоматично изключване

Начин на употреба на Omron Gentle Temp 520 Ear Thermometer / Омрон Джентъл Темп 520 Цифров Термометър за измерване в ухото


Запознайте се с ръководството за употреба тук.

Другите също купуват

Всичко от Omron