Виж
количката

0

Hartmann Molinea Plus Абсорбиращи Чаршафчета за Предпазване на Повърхности 90/180см x10 броя

Hartmann Molinea Plus Абсорбиращи Чаршафчета за Предпазване на Повърхности 90/180см x10броя
Код: 008027 
тегло: 0.150 кг
(6 глас/а)
Цена:25.95лв.
Уведоми при наличност

Hartmann Molinea Plus Underpads 90/180cm от 10 броя са еднократни абсорбиращи чаршафчета, които предпазват повърхности като легла, матраци, и други сухи и чисти. Чаршафите са особено подходящи при залежали пациенти, бебета, домашни любимци. Меката, суперабсорбираща сърцевина на продукта е създадена от целулоза и горен слой от нетъкан материал, който остава сух на повърхността. Еластичното, водонепроницаемо фолио от външната страна, не позволява хлъзгане на чаршафчето. ръбовете на фолиото са подгънати за максимална сигурност и защита срещу изтичане. Чаршафите се 10 на брой и се предлагат в размери 60/60см, 60/90см и 90/180 см.


Внимание:


Подходящи като еднократно чаршафче при пациенти, страдащи от инконтиненция, или като допълнителна защита за бельото на леглото.

 

 

HARTMANN GROUP е международна компания с дейност в сферата на медицинските и хигиенни продукти. За да разгледате останалите предложения от Хартман, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящият за Вас продукт, във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Hartmann Molinea Plus Абсорбиращи Чаршафчета за Предпазване на Повърхности 90/180см x10броя


Мека, суперабсорбираща сърцевина от целулоза и горен слой от нетъкан материал, който остава сух на повърхността.
Еластично, водонепроницаемо фолио от външната страна, което не позволява хлъзгане на чаршафчето.
Подгънати ръбовете на фолиото за максимална сигурност и защита срещу изтичане.

Начин на употреба на Hartmann Molinea Plus Абсорбиращи Чаршафчета за Предпазване на Повърхности 90/180см x10броя


Подходящи са като еднократно чаршафче при пациенти, страдащи от инконтиненция, или като допълнителна защита за бельото на леглото.

Другите също купуват

Всичко от Hartmann

Другите също купуват

Всичко от Hartmann