Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 14 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0
(14 глас/а)

От 1992 г. дерматологичните лаборатории Uriage създават иновативни дермокозметични продукти. Тази високотехнологична грижа за кожата се възползва от свойствата на термалната вода Uriage, която се комбинира с активни съставки, известни със своята ефективност и поносимост. Поради тази експертиза, продуктите Uriage се предписват от дерматолози и се препоръчват от фармацевтите по целия свят. Продуктите Uriage са проектирани в съответствие със строгите критерии на козметичната индустрия (контрол на качеството на въздуха, суровините и готовите продукти, проследимост, непрекъснат статистически и биологичен мониторинг).

Термалната вода Uriage, родена в сърцето на френските Алпи, изминава своето 75-годишно пътуване, обогатявайки се с всички блага на природата. Изкачвайки се нагоре през кристалните скали, тя се обогатява с микроелемнти и минерали. Термалната вода успокоява и хидратира, тя регулира имунната бариера, намалява бактериалната адхезия и действа като физиологичен серум, в хармония с клетките на кожата.