Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 15 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Teampro Визолор за подобряване на зрението 40мг x60 таблетки

Код: 031338 
тегло: 0.050 кг
(21 глас/а)
-10%
Цена:22.82лв.
(25.35лв.)
Уведоми при наличност

Teampro Visolor е хранителна добавка за поддържане здравето на очите. Визолор на Тийм Про съдържа лутеин, астаксантин, екстракт от черна боровинка, витамин С, цинк, селен и витамин В2. Лутеин проявява мощни антиоксидантни свойства и се матаболизира основно в очите. Лутеинът спомага за функцията на макулата при трайна дегенерация поради старост. Достатъчното количество лутеин в очите допринася за забавяне и предотвратяване появата на катаракти. Астаксантинът, освен че е силен антиоксидант, спомага за зрителното здраве, включително при катаракта и макулна дегенерация. Забавя стареенето и стимулира имунната защита на организма. Екстракт от черна боровинка подпомага предотвратяването на зрителни проблеми като катаракта, глаукома, нощна слепота и загуба на периферно зрение. Богат източник на антоцианоциди и флавоноиди, които благоприятстват намаляването на клетъчната деградация, причинена от свободните радикали. Екстрактът спомага кръвоснабдяването на окото, намаляване на умората и засилване остротата на зрението. Цинк благоприятства когнитивната функция и спомага за поддържане на добро дневно и нощно виждане. Цинкът е важен кофактор, който стимулира функцията на повече от 100 ензима. Минералът допринася за издръжливостта и имунните сили на организма. Витамин С стимулира съпротивителните сили на организма и е изключително важен антиоксидант. Витаминът оказва благотворно влияние върху сърцето и кръвоносните съдове. Същевременно благоприятства образуването на колаген. Витамин В2 има ползотворно въздействие върху умората в очите и поддържане на добро зрение. Особено полезен е за противодействие на глаукома. Спомага за нормалното функциониране на нервната система и предпазване от оксидативния стрес. Селенът спомага за предотвратяване на преждевременното стареене на клетките и е отлично средство за укрепване на защитните сили на организма.

 

Внимание: 

 

Не се приемайте при свръхчувствителност към някоя от съставките. 

При прием на антикоалуганти, предстояща операция или наличие на бременност е необходимо да се консултирате с Вашия лекар преди да приемате лекарства.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 

 

 

Състав на TeamPro Визолор за подобряване на зрението 40мг x60 таблетки

 

 

Екстракт от черна боровинка 80 mg *
Витамин С 60 mg 75%
Лутеин 15 mg *
Цинк 2,5 mg 25%
Витамин В2 1,4 mg 100%
Селен 90 μg 164%
Астаксантин 40 μg *

Начин на употреба на Teampro Визолор за подобряване на зрението 40мг x60 таблетки

 

По 1 таблетка на ден.

Другите също купуват

Всичко от TeamPro