Виж
количката

0

Wortie Разтвор за премахване на брадавици х5 мл

Wortie Разтвор за премахване на брадавици х5 мл
Код: 035305 
тегло: 0.050 кг
(22 глас/а)
Цена:22.15лв.
Уведоми при наличност

Wortie Liquid e специална течност, която премахва неприятните брадавици от кожата. Не причинява болка и е изключително лесна за употреба.


Внимание:

Съхранявайте на недостъпно за деца място!

Съхранявайте на защитено от влага и директна слънчева светлина място при температура от 5°C до 25°C.

Запалимо!

Не използвайте при деца под 4 години.

Не исползвайте при раздразнена кожа или инфектирана област.

Не използвайте върху стъпаловидни образувания на кожата, лунички, бенки, брадавици, от които растат косми, генитални брадавици или брадавици по лицето или лигавицата.

Не използвайте средството, ако сте бременни, имате диабет или лошо кръвоснабдяване. 

Избягвайте контакт с очите.

 

 

 

За да разгледате останалите предложения от Medis / Медис , моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение във всяка една аптека Ремедиум е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Wortie Разтвор за премахване на брадавици х5 мл:

 

Денатуриран алкохол, гликолова киселина , трихлороцетна киселина.

В комплект с 18 предпазни лепенки.

Начин на употреба на Wortie Разтвор за премахване на брадавици х5 мл:

 

1. Поставете стъкления флакон стабилно върху равна повърхност и развийте капачето.

2. Внимателно повдигнете апликатора от стъкления флакон.

3, Нанесете течността върху брадавицата и изчакайте да изсъхне за около 30 сек.

4. Поставете над брадавицата прозрачната лепенка поне за 4 часа.

5. Използвайте само 2 пъти на ден.

Другите също купуват

Всичко от Medis

Другите също купуват

Всичко от Medis