Виж
количката

0

Bobble Бутилка за вода с филтър от активен въглен 550 мл, цвят Маджента

Bobble Бутилка за вода с филтър от активен въглен 550 мл, цвят Маджента
Код: 267083 
тегло: 0.096 кг
(15 глас/а)
Цена:23.99лв.
Няма наличност
Уведоми при наличност

Bobble Watter Bottle with Carbon Filter представлява страхотна преносима бутилка за вода с филтър с активен въглен, която е подходяща за многократна употреба. Филтътра на бутилката пречиства водата по време на пиене. Патентованият сменяем филтър с активен въглен, премахва хлора и органичните замърсители от водата. Bobble е предназначен за употреба само с питейна вода като значително подобрява нейния вкус и съдържание. Просто напълнете бутилката с вода от чешмата и Bobble ще свърши останалото. Bobble е произведена от рециклирана пластмаса, без съдържание на BPA (бисфенол А), фталати и PVC, и е напълно безвредна! Bobble допринася за опазването на околната среда, утолява жаждата, намалява значително разходите Ви за вода, а уникалният и дизайн и цветово разнообразие, ще Ви откроят от останалите. За най-добри резултати специалистите от Bobble препоръчваt смяна на филтъра след 2 месеца или 150 литра вода.


Внимание:


Да не се използва вода с неизвестен микробиологичен състав и качество.
Да не се мие в съдомиялна машина.
Въглеродният филтър използван в бутилката намалява неприятната миризма и съдържанието на хлор и ортанични замърсители, съдържащи се в обществената питейна (чешмяна) вода.

 

 

За да разгледате останалите предложения от Bobble, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Bobble Бутилка с филтър от активен въглен 550 мл, цвят Розов

 

Рециклирана пластмаса, без съдържание на BPA (бисфенол А), фталати и PVC и е напълно безвредна!

Начин на употреба на Bobble Бутилка с филтър от активен въглен 550 мл, цвят Розов


> Преди употреба напълнете Bobble с вода!
> Внимателно стиснете и изпразнете цялото съдържание през филтъра!
> Не се притеснявайте, черния прах е частици от филтъра.
> Напълнете бутилката и пийте!
> Сменете филтъра след 2 месеца или 150 литра вода!

Другите също купуват

Всичко от Bobble