Виж
количката

0

Bobble Бутилка за вода с филтър от активен въглен 550 мл, цвят Тъмно син

Бобъл Шише с Филтър Нейви 550мл
Код: 027560 
тегло: 0.096 кг
(11 глас/а)
Цена:23.99лв.
Няма наличност
Уведоми при наличност

Bobble Watter Bottle with Carbon Filter представлява страхотна преносима бутилка за вода с филтър с активен въглен, която е подходяща за многократна употреба. Филтътра на бутилката пречиства водата по време на пиене. Патентованият сменяем филтър с активен въглен, премахва хлора и органичните замърсители от водата. Bobble е предназначен за употреба само с питейна вода като значително подобрява нейния вкус и съдържание. Просто напълнете бутилката с вода от чешмата и Bobble ще свърши останалото. Bobble е произведена от рециклирана пластмаса, без съдържание на BPA (бисфенол А), фталати и PVC, и е напълно безвредна! Bobble допринася за опазването на околната среда, утолява жаждата, намалява значително разходите Ви за вода, а уникалният и дизайн и цветово разнообразие, ще Ви откроят от останалите. За най-добри резултати специалистите от Bobble препоръчваt смяна на филтъра след 2 месеца или 150 литра вода.


Внимание:


Да не се използва вода с неизвестен микробиологичен състав и качество.
Да не се мие в съдомиялна машина.
Въглеродният филтър използван в бутилката намалява неприятната миризма и съдържанието на хлор и ортанични замърсители, съдържащи се в обществената питейна (чешмяна) вода.

Състав на Bobble Бутилка с филтър от активен въглен 550 мл, цвят Тъмно син

 

Рециклирана пластмаса, без съдържание на BPA (бисфенол А), фталати и PVC и е напълно безвредна!

Начин на употреба на Bobble Бутилка с филтър от активен въглен 550 мл, цвят Тъмно син> Преди употреба напълнете Bobble с вода!
> Внимателно стиснете и изпразнете цялото съдържание през филтъра!
> Не се притеснявайте, черния прах е частици от филтъра.
> Напълнете бутилката и пийте!
> Сменете филтъра след 2 месеца или 150 литра вода!

Другите също купуват

Всичко от Bobble