Виж
количката

0

Formoline L112 / Формолайн Л112 за отслабване х60 таблетки - Certmedica International

Код: 018602 
тегло: 0.060 кг
(17 глас/а)
-15%
Цена:42.66лв.
(50.19лв.)
Уведоми при наличност

Описание на Formoline L112 / Формолайн Л112 за отслабване х60 таблетки - Certmedica International


Formoline L112 представлява иновативно медицинско изделие, което допринася за здравословно и трайно отслабване. Формолайн е изключително подходящ за употреба от хора с наднормено тегло, както и хора, които искат да отслабнат и да постигнат перфектното тегло. Формолайн съдейства метаболизма и стимулира обмяната на мазнините и превръщането им в енергия и понижава усвояването от организма на холестерол, приеман с храната. Активното вещество във Формолайн L112 е естествен полиглюкозамин L112, който представлява фибри, които имат уникалното свойство да се свързват с мазнините, намиращи се в тънките черва, което от своя страна допринася за по-ниска усвояемост на мазнините от организма. Полиглюкозаминът L112 не се усвоява от организма, а се свързва с мазнините и излиза по естествен път заедно с тях. Също така преминавайки през храносмилателната система, фибрите набъбват и увеличават обема си, което от своя страна допринася за усещане на ситост и намаляване на чувството за глад.
Формолайн е безвреден продукт с много висока степен на поносимост, обект на много тестове и проучвания и е подходящ за диабетици.


Важно!


Човешкият организъм има нужда от есенциални мастни киселини и мастноразтвотими витамини  (A, D, E и K), за това е препоръчително да приемате хранителната добавка Формолайн Л112 по време само на две от трите основни дневни хранения. Необходимо за здравето на организма е поне едно хранене за деня да съдържа пълноценни мазнинии, осигуряващи необходимите мастни киселини и витамини. При нужда може да включите в режима си и комбинирани мултивитамини, които да допълнят необходимостта от витамини на организма. Също така е много важно да се приемат поне 2-3 литра вода или течности, докато приемате продукта.
 


Внимание:


Консултирайте се с лекар преди употребата на продукта.
Не трябва да приемате Формолайн L112:
> ако имате проблеми с гастроинтестиналния тракт  ( следоперативна пареза на червата или запек), проблеми с метаболизма
> приемате лекарства, подтискащи чревната функция
> при свръхчувствителност (алергичност) към някоя от съставките
> ако Вашият ИТМ е по-малко от 18.5
Не се препоръчва за деца и бебета под 3 години.
Не се препоръчва заприем от бременни и кърмещи жени.
Възрастни над 80г, както и деца и юноши могат да приемат продукта само след консултация с лекар.
Не се препоръчва едновременната употреба на Формолайн L112 с мастноразтворими лекарства - перорални контрацептиви и мастноразтворими витамини.
Консултирайте се с лекар, ако приемате лекарства с модифицирано освобождаване
При продължителна констипация - запек , спрете приема на Формолайн L112 и се консултирайте с вашия лекар.
Задължителен интервал от минимум 4 часа между приема на Формолайн L112 и мастноразтворими лекарства.
Нежелани реакции и странични ефекти:
>  възможна е промяна в консистенцията на фекалиите
> при недостатъчен прием на течности - гастро-интестинални проблеми като запек, метеоризъм, подуване. Продължителния заапек може да доведе до бързото увеличение на телесното тегло.
> в много редки случаи са възможни алергични реакции към някоя от съставките
> симптоми на алергична реакция - повръщане, гадене, диария, кожен обрив, едем, сърбеж, изпотяване, изтръпване, тремор, виене на свят, главоболие


 

Немската компания Certmedica International e лидер в областта на диетичните продукти. За да разгледате останалите предложения от Церт Медика Интернешинъл, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Formoline L112 / Формолайн Л112 за отслабване х60 таблетки - Certmedica International

 

Спецификация L112 на бета-1,4- полимер на D-глюкозамин и N-ацетил-О-глюкозамин от черупки на ракообразни.

Помощни вещества: Целулоза, Витамин С, винена киселина, силициев диоксид, магнезиев стеарат.

Начин на употреба на Formoline L112 / Формолайн Л112 за отслабване х60 таблетки - Certmedica International


За намаляване на телесното тегло - 2 пъти дневно по 2 таблетки Формолайн L112 по време на двете най-богати на мазнини хранения.
За контрол на телесното тегло, 1 таблетка 2 пъти дневно е достатъчна.
Приемайте Формолайн L112 с обилно количество вода /минимум 250 ml/ за да осигурите максимална разтворимост на таблетката и преминаването и в стомаха. Тъй като Формолайн L112 е богат на фибри, се препоръчва дневният прием на вода да бъде не по-малко от 2-3 литра.

Другите също купуват

Всичко от CERTMEDICA INTERNATIONAL