Виж
количката

0

Химакс Фарма Риванол 0,1 % х1 л

Химакс Фарма Риванол 0,01 % х1 л
Код: 004422 
тегло: 1.070 кг
(11 глас/а)
Цена:5.25лв.
Уведоми при наличност

Chemax Pharma Rivanol представлява лекарствен разтвор за кожа, съдържащ етакридин лактат, който има антисептично действие, което се прилага за външно третиране на повърхностни порезни и оперативни рани, язви на кожата, пиодермии, вторично инфектирани дерматози, изгаряния.

 

Внимание:

 

Годност след отваряне на опаковката: Един месец.

Алергия към акридинови багрила вкл. риванол; болни с бъбречна недостатъчност; бременност и кърмене.
Да не се приема вътрешно!

Да се пазят очите!

Може да предизвика контактни дерматити, фотосенсибилизация, рядко - оток на лицето, уртикариален обрив, главоболие, гърч.
Да не се използва след изтичане срока на годност!
Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.

 

 

Химакс Фарма е иновативна, съвременна и динамична българска фармацевтична фирма. В случай, че се колебаете кой е най-подходящият за Вас продукт, във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Химакс Фарма Риванол 0,01 % х1 л:

 

Активно вещество е: Етакридинов лактат 1.00 mg в 1 ml разтвор.

Другите съставки са: Пречистена вода и Метил парахидроксибензоат Е218.

Начин на употреба на Химакс Фарма Риванол 0,01 % х1 л:

 

Прилага се външно чрез нанасяне с помощта на подходящ тампон.

Другите също купуват

Всичко от Chemax Pharma

Другите също купуват

Всичко от Chemax Pharma