Виж
количката

0

Cicatridina Spray / Цикатридина Спрей при рани х125 мл - Naturpharma

Cicatridina Spray / Цикатридина Спрей при рани х125 мл - Naturpharma
Код: 253817 
тегло: 0.150 кг
(30 глас/а)
Цена:20.49лв.
Уведоми при наличност

Описание на Cicatridina Spray / Цикатридина Спрей при рани х125 мл - Naturpharma


Cicatridina Spray е иновативно медицинско изделие под формата на спрей, което съдържа натриева сол на хиалуронова киселина и се използва локално при труднозарастващи рани - подпомага заздравяването им и предпазва от образуване на белези. Цикатридина спрей е подходящ при повърхностни и дълбоки рани от всякакъв произход, при изгаряния, при подсичане, охлузвания, разкъсни и хирургични рани, язви и декубитални наранявания. Цикатридина Спрей е подходящ за всеки вид рани, както и за всички в семейството. Флаконът е лесен и удобен за нанасяне, без докосване, което го прави перфектен за всяка домашна аптечка. Благодарение на съдържащата се хиалуронова киселина, Цикатридина подобрява и ускорява процеса на възстановяване и регенерация на клетките, като по този начин придав еластичност и тонус на тъканите. Съдържащите се натурални екстракти и витамини допринасят за по-бързото заздравяване на раните, доставят антиоксидантна защита и действат противовъзпалително и антибактериално.


Запознайте се и с другите продукти Cicatridina - за дни без болка и доскомфорт, вижте тук!
 


Внимание:


Не използвайте продукта при свръхчувствителност към някоя от съставките.
При бременност и кърмене се препоръчва консултация с лекар преди употребата на продукта.
Не са необходими специални предпазни мерки при упрвление на машини и шофиране.
Не са познати взаимодействия на Цикатридина, заедно с други продукти и затова се препоръчва консултация с лекар преди употребата на цикатридина, заедно с други лекарства и медицински изделия за локална употреба.
Нежелани реакции:
> при продължителна употреба е възможно да се получи сенсибилизация. Ако това се случи, преустановете лечението и се консултирайте с лекар, който да Ви назначи адекватна терапия.
> ако се появят нежелани ефекти, неописани в тази листова, моля информирайте Вашия лекар или фармацевт.
Съхранявайте продукта на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Пазете от деца.
Избягвайте контакт с очите.
Не поглъщайте.
Преди и след употреба измийте старателно ръцете си.
Съхранявайте продукта в неповредена опаковка.
Не използвайте след изтичане срока на годност.

 


 

Състав на Cicatridina Spray / Цикатридина Спрей при рани х125 мл - Naturpharma

 

Хиалуронова киселина, Витамин Е, Етерично масло от Чаено дърво, Бадемово масло, Етерично масло от Лимон
Други съставки: Алуминиево нишесте октенилсукцинат, хексаметилдисилоксан, масло от сладък бадем, витамин Е ацетат, ксименинова киселина, етерично масло от лимон, етерично масло от чаено дърво, натриева сол на хиалуроновата киселина, бутан, изобутан, пропан.

Начин на употреба на Cicatridina Spray / Цикатридина Спрей при рани х125 мл - Naturpharma


ЦиКатридина спрей се нанася 2 или 3 пъти за 24 ч., върху добре почистена ранева повъхност. Преди да нанесете спрея разклатете енергично флакона, докато чуете звука на удрящите се в стените на флакона частици, служещи за превръщане на субстанцията в хомогенна, прахообразна консистенция. Разклащайте енергично 10-15 секунди. След това напръскайте върху раневата повърхност, като държите флакона изправен на разстояние 15см -20 см.