Aloe+ Пробиотик при хемороиди и разширени вени х60 капсули ProLact

5 от 5 (15 ревюта)
29.65лв.

: 082294

: 0.055

ProLact Aloe+ е нисколактозна пробиотична хранителна добавка, получена чрез млечно-кисела ферментация и лиофилизация и обогатена с екстракт от алое вера. ProLact Aloe+ е концентрирана форма на традиционното българско кисело мляко. Полезните бактерии са с максимална устойчивост и преживяемост при съхранение, дори и на стайна температура. След разтваряне и преминаване през стомашно-чревния тракт, полезните бактерии постигат максимална бионаличност и силен пробиотичен ефект. Екстрактът от алое вера, в комбинацията с пробиотик подпомага женското полово здраве. Оказва добро влияние при нормалния разтеж на тъканите и растежа на нови клетки.

  • Укрепва кръвоносните съдове;
  • Благоприятства физиологичното оросяване на венозните съдове в аноректалната област (хемороиди);
  • Укрепва и стимулира растежа на косата и ноктите;
  • Допринася за нормалните функции на женската полова система.

Внимание:
Хранителна добавка.
Подходящ за възрастни и деца над 3 години.
Не е заместител на пълноценното и здравословно хранене.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Препоръчителна температура на съхранение: до +24 °С, на сухо и тъмно място.
При бременност, кърмене, алергия или непоносимост към някоя от съставките се консултирайте с лекар преди употреба.
Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате заболяване.

Състав на 2 растителни капсули (600 mg) при прием за възрастни от 2000KCal: над 1 милиард CFU пробиотични щамове на Lactobacillus delbrueckii spp. bulgaricus и Streptococcus thermophilus под формата на пробиотичен продукт PL-1C, включително бленд от аминокиселини. Протеини: 290 mg; Мазнини: 125 mg; Въглехидрати: 85 mg; Екстракт от алое вера (Aloe vera): 60 mg; Помощни вещества – магнезиев стеарат: 40 mg; Калций: 7,5 mg; Калий: 7,5 mg; Фосфор: 3,9 mg; Желязо: 0,07 mg; Витамин D: 0,25 µg; Витамин В2: 7,5 µg; Витамин В1: 1 µg; Витамин А: 1 µg RE; Енергийна стойност: 2,3 Kcal.

ProLact Aloe+ е изцяло натурален продукт и не съдържа генноманипулирани микроорганизми, глутен, холестерол, изкуствени оцветители, соя, ядки и консерванти.

Алергени: Съдържа лактоза, млечен протеин!

Препоръчителна дневна доза 2 капсули преди храна, приети с течност. Няма ограничения във времето за приемане.

Описание

ProLact Aloe+ е нисколактозна пробиотична хранителна добавка, получена чрез млечно-кисела ферментация и лиофилизация и обогатена с екстракт от алое вера. ProLact Aloe+ е концентрирана форма на традиционното българско кисело мляко. Полезните бактерии са с максимална устойчивост и преживяемост при съхранение, дори и на стайна температура. След разтваряне и преминаване през стомашно-чревния тракт, полезните бактерии постигат максимална бионаличност и силен пробиотичен ефект. Екстрактът от алое вера, в комбинацията с пробиотик подпомага женското полово здраве. Оказва добро влияние при нормалния разтеж на тъканите и растежа на нови клетки.

  • Укрепва кръвоносните съдове;
  • Благоприятства физиологичното оросяване на венозните съдове в аноректалната област (хемороиди);
  • Укрепва и стимулира растежа на косата и ноктите;
  • Допринася за нормалните функции на женската полова система.

Внимание:
Хранителна добавка.
Подходящ за възрастни и деца над 3 години.
Не е заместител на пълноценното и здравословно хранене.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Препоръчителна температура на съхранение: до +24 °С, на сухо и тъмно място.
При бременност, кърмене, алергия или непоносимост към някоя от съставките се консултирайте с лекар преди употреба.
Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате заболяване.

Начин на употреба
Начин на употреба

Защо Ремедиум?

Безплатна доставка над 60лв до 1кг
Избор от над 35 000 артикула
Бърза доставка
Право на връщане до 14 дни

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ и опциите за управлението им може да намерите в раздела Политика за използване на бисквитки