Вишневски маз х75 грама Дансон

5 от 5 (61 ревюта)
8.25лв.
icon__shipping

Безплатна доставка над 60лв до 1кг.

: 555657

: 0.093

Вишневски® маз e подходящ при лечение на гнойно-възпалителни процеси от различен произход, гнойни рани, варикозни язви, декубитални и диабетични рани, диабетично стъпало, флебити, тромбофлебити. Приложен върху кожата, продуктът оказва антисептичен, анестетичен и противовъзпалителен ефект, способства отделянето на некротичните материи, ускорява регенерацията на тъканите, гранулацията и епитализацията на раните.


Внимание:

Преди употреба прочетете листовката.

Лекарствен продукт без лекарско предписание.

Активни съставки:

1 g маз съдържа като активни вещества:

Бисмутов трибромфенол (Bismuth Tribromophenate) – 30 mg

Хвойнов катран (Juniper Tar) - 30 mg.

Прилага се върху кожата. При варикозни язви, диабетични рани, флебити, тромбофлебити -марлена превръзка напоена с продукта се поставя върху болния участък, а върху нея се поставя полиетиленово фолио. Компресът се сменя 1-2 пъти седмично, а при гнойно-възпалителни процеси, превръзката се сменя в зависимост от гнойната секреция.

Описание

Вишневски® маз e подходящ при лечение на гнойно-възпалителни процеси от различен произход, гнойни рани, варикозни язви, декубитални и диабетични рани, диабетично стъпало, флебити, тромбофлебити. Приложен върху кожата, продуктът оказва антисептичен, анестетичен и противовъзпалителен ефект, способства отделянето на некротичните материи, ускорява регенерацията на тъканите, гранулацията и епитализацията на раните.


Внимание:

Преди употреба прочетете листовката.

Лекарствен продукт без лекарско предписание.

Начин на употреба
Специални указания

Защо Ремедиум?

Безплатна доставка над 60лв до 1кг
Избор от над 35 000 артикула
Бърза доставка
Право на връщане до 14 дни

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ и опциите за управлението им може да намерите в раздела Политика за използване на бисквитки